Annonce
Egtved Posten

Ny trælast i byen: Sælger online lokalt og i hele landet

Det er virksomhedens blæksprutte, Rikke Sylvestersen, der sørger for at holde hjemmesiden ved lige. Det er også hende der har været med til at opbygge denne sammen med et webbureau. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Tømrerfirmaet JPJ Byg står bag Egtveds nyåbnede trælast. Bestilling foregår online fra deres hjemmeside med mere end 2000 varenumre. Navnet er ganske simpel, “Egtved Trælast”.
Annonce

Egtved: I over et år har man i Egtved måtte undvære en trælast, siden Sjakk i januar 2020 besluttede at lukke den næsten 40 år gamle og fasttømrede del af byen.

- Da trælasten blev lukket, syntes vi, det var enormt ærgerligt, at man ikke længere kunne købe træ i Egtved, så allerede dér tog vi en beslutning om, at det ville vi gøre noget ved, fortæller Jens Post Jacobsen og Rune Lind Støhs, der driver tømrerfirmaet JPS Byg. Derfor er de nu også blevet indehavere af “Egtved Trælast” - en online trælasthandel med mere end 2000 varenumre, som for ganske nyligt så dagens lys for første gang. Basen er på Rydeng, hvorfra de også driver deres tømrerforretning.

Annonce

Online salg med personlig rådgivning

- Vi kommer ikke til at have et stort lager, hvor man kan komme ind og købe varerne, men derimod kan man bestille varerne via vores hjemmeside, og derefter få dem leveret eller selv hente uden for vores adresse, hvor vi efter aftale stiller varerne frem, forklarer Jens Post Jacobsen og Rune Lind Støhs.

Det er virksomhedens blæksprutte, Rikke Sylvestersen, der sørger for at holde hjemmesiden ved lige. Det er også hende der har været med til at opbygge denne sammen med et webbureau. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Men selvom man ikke rent fysisk kan møde op og købe sine varer på Rydeng, så er det ikke ensbetydende med, at man står alene med at finde ud af, hvad man har brug for at købe.

- Kunderne er mere end velkomne til at ringe til os og lade os hjælpe dem med at finde frem til det, de har brug for. Vi er jo specialister på området, og vil meget gerne give personlig rådgivning, ligesom vi også tilbyder at køre ud med varerne. På den måde kan vi hjælpe de kunder, som for eksempel ikke selv har mulighed for at køre rundt med store og uhåndterbare materialer, forklarer makkerparret bag Egtved Trælast og JPJ Byg.

Hvis man ligeledes har brug for sparring på byg-selv-projekter, er det også noget, som de hos trælasten meget gerne byder ind med.

Annonce

Uden Rikke, ingen succes

Begge er samtidig enige om, at uden virksomhedens kontormedarbejder, blæksprutte og bogholder, Rikke Sylvestersen, ville alle deres oprindelige idéer og drømme om at stå bag en lokal online trælast med personlig rådgivning, ikke være af samme kvalitet, som det er blevet nu.

- Det har været Rikke der har styret alt omkring opbygningen af trælastens hjemmeside og det er hende der koordinerer i forhold til vores leverandører. Det er også Rikke, der fremover kommer til at stå bag styringen af hjemmesiden, og det er vi meget glade for, for hun er ret god til det, og på den måde kan vi stadig bruge tiden på vores tømrervirksomhed og på at rådgive, forklarer de to tømrermestrer.

Og Rikke Sylvestersen supplerer:

- Det har været enormt spændende at bygge hjemmesiden op sammen med en nær samarbejdspartner, og naturligvis sammen med et professionelt webfirma, og faktisk meget hurtigt efter vi gik online, oplevede vi interesse for vores trælast, lyder det fra Rikke Sylvestersen, der samtidig gør opmærksom på, at Egtved Trælast, udover at være lokalt forankret, også er for kunder over hele landet.

- Vores første kunde var endda fra Ullerslev på Fyn, tilføjer hun.

Alle tre er enige om, at Egtved Trælast skal være en service for alle, både lokalt og landsdækkende. Og skulle man stå og mangle en pind, en skrue eller andet af den art, kan man altid give et kald eller måske endda først tjekke hjemmesiden på egtvedtraelast.dk.

- Vi er glade for, at det nu er en realitet, at vi kan tilbyde trælastvarer i Egtved igen. Det betyder meget. Nu har både private og virksomheder på egnen ikke langt, når de skal have fat i byggematerialer, fortæller de glade indehavere af Egtved Trælast.

Det får man hos Egtved Trælast

Webadressen på hjemmesiden er egtvedtraelast.dk og her finder man et stor udvalg af traditionelle trælastvarer:

Her er tre menuer, som man kan finde varerne under

  • Byggematerialer: Her finder man for eksempel trævarer, døre, vinduer, greb, låse, isolering, trapper, fliser, facadebeklædninger, dampspærre - og meget mere til.
  • Befæstning og værktøj: For eksempel skruer, dyvler, bor, tommestokke, beslag, hammer, pensler og lignende.
  • Kemi: Blandt andet finder man her fugemasse, lim, malertape, maling, hvor man både kan bestille blandede farver og standardfarver.

Personlig rådgivning er også en del af konceptet. Kontaktinfo kan findes på hjemmesiden.

Der kan også forekomme særtilbud på et parti varer ekstraordinært, som for eksempel vejsalt, som mange har brug for i denne tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce