Annonce
Avisen går nu i Egtvedpigens kulinariske fodspor. I Egtved kan man nærmest samle sammen til en hel tapas med vin, ost, brød, spegepølser, kage, øl og mjød - der altsammen har referencer til Egtvedpigen. Foto: Christina M. Mosegaard
Egtved Posten

Tag på tur i Egtvedpigens kulinariske fodspor: Læs her om syv lokale lækkerier med forbindelse til bronzealderen

Spegepølse, kage, ost, vin - og mere til. På Egtved-egnen kan man godt spise sig mæt for en dag med lokale produkter, der alle har forbindelse til historien om Egtvedpigen.
Annonce
  • Avisen går nu i Egtvedpigens kulinariske fodspor. I Egtved kan man nærmest samle sammen til en hel tapas med vin, ost, brød, spegepølser, kage, øl og mjød - der altsammen har referencer til Egtvedpigen. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Osten har navnet Egtvedpigen. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Avisen går nu i Egtvedpigens kulinariske fodspor. I Egtved kan man nærmest samle sammen til en hel tapas med vin, ost, brød, spegepølser, kage, øl og mjød - der altsammen har referencer til Egtvedpigen. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Hos Røgeriet Egtved har de fremstillet to varianter af Egtvedpigen spegepølse. I den ene er der et såkaldt jægermix, og den anden har et strejf af chili. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Etiketterne til vinen er designet af «Egtvedpigen» Heidi Søgaard Sloth, hvor illustrationen af Egtvedpigen har samme udtryk som de figurer af cortenstål og messing, som står ved indfaldsvejene ved Egtved. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Egtvedpigens brød er blevet Egtveds signaturbrød. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Egtvedpigens Bryg er skabt i samarbejde med Nationalmuseet. Foto: Christina M. Mosegaard
  • Egtved Mjød. En koncentreret smag af bronzealderens urter og bær. Foto: Christina M. Mosegaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce