Annonce
Egtved Posten

Telefonerne er igen begyndt at kime hos stort konferencecenter

Vingsted Hotel & Konferencecenter har i øjeblikket stor glæde af at være et stort center med mange lokaler og tilhørende 30 tønder land, hvor der er gode muligheder for at samle selskaber til arrangementer og events og stadig overholde de gældende afstandskrav. PR-foto: Vingsted Hotel & Konferencecenter
Siden forsamlingsforbuddet blev hævet til 50 personer, har der atter været travlhed hos Vingsted Hotel & Konferencecenter. Salgschef håber at være tilbage i fuld gear 1. september.
Annonce

Vingsted: Det har været en helt andet forår, end Vingsted Hotel & Konferencecenter havde regnet med. Inden coronakrisen ramte Danmark, og landet lukkkede ned, var ordrebogen godt booket mange måneder frem. Med ét rullede det ind med afbestillinger på stribe.

Men siden regeringen 8. juni hævede forsamlingsforbuddet til 50 personer, har der atter været travlhed på telefonerne hos konferencecentret.

- Allerede på dag et efter forsamlingsforbuddet blev hævet til 50 personer var der gang i telefonerne. Vi har nok i snit haft 20-25 henvendelser om dagen, og jeg har de sidste to uger stort set ikke bestilt andet end at lave tilbud og booke ordrer. Det er stadig mindre selskaber, men det er dejligt, siger salgs- og marketingchef Brian Runge.

Han havde håbet, at et forsamlingsforbud på over 50 personer ville give lidt ordrer igen.

- Men det kom alligevel bag på os, at efterspørgslen var så stor allerede på førstedagen. Og det er alle brancher, der efterspørger en kombination af møder og events. Vores fornemmelse er, at efter mange uger med hjemmearbejdspladser og onlinemøder, så har virksomhederne behov for, at medarbejderne igen kan samles til en fælles oplevelse, starte på en frisk og finde teamånden igen, fortæller han.

Annonce

På niveau i 2021

Inden for hele branchen mærker Brian Runge en stigende optimisme.

- Vi er rigtig fint booket op i september, oktober og november. Nu håber vi virkelig, at forsamlingsforbuddet bliver hævet 1. september, sådan som der på nuværende tidspunkt er lagt op til, og at kravet om antallet af kvadratmeter pr. person bliver sænket som planlagt, siger han.

Lige nu er langt størstedelen af hotel og konferencecentrets medarbejdere hjemsendte via regeringens hjælpepakker. Faktisk er der i øjeblikket kun fem faste medarbejdere på arbejde foruden otte elever, mens 65 medarbejdere er hjemsendte.


Det kom bag på os, at efterspørgslen var så stor allerede på førstedagen. Og det er alle brancher, der efterspørger en kombination af møder og events.

Brian Runge, salgs- og marketingchef


- Jeg tænker først, at de kommer tilbage midt i august, og så er vi forhåbentlig i fuld gear igen til 1. september, vurderer Brian Runge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved Posten

En aften med dansk musik

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Corona-aflysninger på stribe

Egtved Posten

Klumme: Feministisk heksejagt

Annonce