Annonce
Egtved Posten

Vælgerforening sætter fokus på turismeudviklingen i Egtved

Der er flere ting i støbeskeen, hvad angår Tørskind Grusgrav. Dem vil byrådspolitiker Lars Schmidt fortælle om. Men inden da mødes deltagerne ved Egtvedpigens Grav for blandt andet at drøfte ønsket om og planerne for et nyt besøgscenter. Arkivfoto Michael Svenningsen
Venstre Vejle Ådal inviterer til en aften ved Egtvedpigens Grav og Tørskind Grusgrav for at drøfte, hvordan man kan styrke turismen i Egtved-området.

Egtved/Tørskind: Hvordan kan man gøre Egtved-området endnu mere attraktivt for turister?

Det er noget af det, Venstre Vejle Ådal ønsker at være med til at skabe debat om ved et aftenarrangement ved først Egtvedpigens Grav og bagefter Tørskind Grusgrav torsdag 6. august klokken 19-21.30.

Aftenen starter ved Egtvedpigens Grav, hvor Egtvedpigens Venner og Egtved Udviklingsråd vil fortælle om de planer, der ligger for et nyt og moderne besøgscenter, og ikke mindst hvad man forventer sådan et besøgscenter vil få af betydning for lokalområdet.

Annonce

Desuden har den lokale vælgerforening sat borgmester i Vejle Kommune, Jens Ejner Christensen (V) i stævne for at høre, hvilke tiltag, der arbejdes med for udvikling af turismen i Egtved-området - heriblandt også hvad der gøres for at skaffe finansiering til at etablere det ønskede besøgscenter.

- Hvis det besøgscenter skal blive til noget, skal der snart til at ske noget. Derfor glæder vi os til at have borgmesteren med på aftenen, så vi kan forholde ham det store ønske til politikerne om, at besøgscentret altså nu skal "ud over rampen", lyder det fra formanden for Venstre Vejle Ådal, Ib Pabst.

Turisternes ønsker

Bagefter fortsætter arrangementet i Tørskind Grusgrav, hvor byrådspolitiker Lars Schmidt (V) vil fortælle om en række tiltag, som inden længe vil komme til at nytænke hele området ved grusgraven.

Ved grusgraven har Venstre Vejle Ådal desuden inviteret flere lokale turistværter til at komme og fortælle lidt om, hvad de oplever, turisterne efterspørger.

- Vi vil gerne blive klogere på, hvem vores gæster er, og ikke mindst hvad de efterspørger, sådan at ådalen og Egtved-området kan udvikle sig til et endnu bedre besøgsmål for gæster fra nær og fjern, siger Ib Pabst

Aftenen rundes af med at nyde solnedgangen fra udsigtspunktet med vue over ådalen.

Det koster 30 kroner at deltage, inklusiv en forfriskning samt kaffe og kage.

Sommeraften om turismeudvikling

Arrangementet finder sted torsdag 6. august klokken 19-21.30.

Programmet ser således ud:

Start klokken 19 ved Egtved Pigens Grav:

Hør om planerne for nyt besøgscenter

Mød borgmesteren, og hør, hvad turismen betyder for Vejle Kommune

Hvordan udvikler vi turismen i Egtved-området?

Klokken 20.15 fortsætter arrangementet i Tørskind Grusgrav:

De nye planer for Tørskind Grusgrav

Mød lokale turistværter - hør, hvad vores gæster efterspørger - hvad kan vi gøre bedre?

Afslutning med solnedgangen fra udsigtspunktet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce