Annonce
Egtved Posten

Vester Nebel: Guldbageren uddeler gratis surdej i anledning af Homemade Bread Day

PR-foto
Annonce

Vester Nebel: GuldBageren Vester Nebel fejrer Homemade Bread Day og uddeler torsdag 14. november gratis hvedesurdej til alle, der har lyst til at prøve kræfter med at bage surdejsbrød derhjemme.

Vi spiser fuldkorn som aldrig før, og ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse viser, at de fleste af os får mere end de anbefalede 75 gram om dagen. Det er en tendens, som kan mærkes hos Guldbageren Vester Nebel, hvor de rustikke brødtyper ofte vælges frem for de klassiske hvide franskbrød. For at sætte fokus på kvalitetsbrød og markere den internationale Homemade Bread Day den 17. november uddeler den lokale bager hvedesurdej til alle.

– Vi oplever, at vores kunder efterspørger fuldkornsbrød som aldrig før, og derfor er flere og flere af brødene i butikken grovbrød. Hos GuldBageren vil vi skabe opmærksomhed om godt brød, og med uddelingen af surdej håber vi, at vores kunder bliver vilde med deres hjemmebagte surdejsbrød, siger Anna-Grethe Bonde, der er bagerfrue hos GuldBageren Vester Nebel.

Alle, der har lyst til at bage deres eget surdejsbrød, kan bestille et glas hvedesurdej, der kvit og frit kan afhentes i GuldBageren på Koldingvej torsdag den 14. november. Sammen med surdejen kommer opskriften på SesamDrøm, der sidste år blev valgt til årets brød hos GuldBageren. For at bestille en gratis surdej skal man ringe til GuldBageren Vester Nebel eller møde op i butikken.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce