Annonce
forside

Track 6 blev en succes

En masse klubbands var kommet fra hele landet.

Der var tryk på, da der for sjette gang blev holdt det årlige ungdoms-kulturevent ? Track 6 - i UngNorddjurs? lokaler i Grenaa lørdag før påske. Lidt over 500 glade unge havde fundet vej til til Grenaa denne lørdag. Det er lidt færre end tidligere år. Men arrangørerne er alligevel godt tilfredse, for arrangementet forløb fuldstændig efter planen, og der var en fantastisk stemning fra start til slut.

Der var tryk på, da der for sjette gang blev holdt det årlige ungdoms-kulturevent - Track 6 - i UngNorddjurs' lokaler i Grenaa lørdag før påske. Lidt over 500 glade unge havde fundet vej til til Grenaa denne lørdag. Det er lidt færre end tidligere år. Men arrangørerne er alligevel godt tilfredse, for arrangementet forløb fuldstændig efter planen, og der var en fantastisk stemning fra start til slut.
Højdepunktet var uden tvivl da Citybois gik på scenen. Aldrig har der lydt så mange frydefulde hvin.
Netop måden eventet er blevet arrangeret på er lidt specielt i år. Normalt er det et ungdomsskolehold af unge, der med lidt hjælp fra nogle klubmedarbejdere står for at planlægge hele eventet. De har også været på banen i år. Men de har også fået hjælp fra en måske lidt uventet kant, nemlig den ellers meget udskældte folkeskolereform. På grund af den har det nemlig været muligt for UngNorddjurs at indgå et samarbejde med Kattegatskolen. Det har betydet, at man i de ældste klasser på skolen, har kunnet vælge Track 6 som valgfag i år og lære noget om eventmageri.
Trængsel ved scenen.
Johanne Juul Sørensen - der har været med på ungdomsskoleholdet - udtaler:
Annonce
»Det er dejligt at vi har en indflydelse i hvad der skal ske, men også fordi vi ved meget om, hvad de unge vil have, så vi har muligheden for at ramme målgruppen bedst.«
På scenen var Kesi, Kelde, Claes Lanng, Tæknå samt en masse fede klubbands med til holde stemningen i kog. Men højdepunktet var uden tvivl da Citybois gik på scenen. Aldrig har der lydt så mange frydefulde hvin, og strømmet så mange glædestårer fra forventningsfulde fans, der var kommet fra hele landet, for at se deres idoler. Alt i alt må man konkludere, at Track 6 - ligesom de fem tidligere - var en stor succes. Så meget tyder på, at der også bliver et Track 7 næste år, lørdagen før påske.
pcb

Adresse

,
Annonce