Annonce
Give Avis

1200 kvadratmeter stor Aldi-butik forventes klar til november

Det ligner ikke lige en strømlinet fødevarebutik lige nu hos Aldi på Diagonalvejen i Give. Det halve af butikken er lukket af, mens der bygges nye kvadratmeter. Foto: Jim Hoff
I disse dage og uger ligner området ved Aldi i Give langt fra en topmoderne fødevarebutik. Det halve af butikken er væk, området er domineret af store entreprenørmaskiner, der kæmper hårdt med jord og grus. Men om godt fire måneder er byggepladsens kaos afløst af en spritny 1200 kvadratmeter stor nybygget butik.
Annonce

GIVE: Lige nu ligner det en gang organiseret kaos ved Aldi på Diagonalvejen i Give. Arbejdsmænd og store maskiner dominerer den af sikkerhedshensyn indhegnede byggeplads, hvor der bakses med grus, støbeelementer osv.

Butikken er, som tidligere beskrevet her i avisen, under markant ombygning. Den gamle butik udgjorde før den påbegyndte ombygning et areal på 755 kvadratmeter, hvoraf de 461 var salgsareal.

Når champagnepropperne kan springe til indvielsen i november, kan man åbne dørene for en ny butik med samlet set 1200 kvadratmeter, heraf 818 til salgsareal.


Det virker som, at kunderne er glade for vores tilstedeværelse i byen, samt der er et stort opland, som gerne kører et lille stykke vej for at handle i butikken

Filip Nielsen, distriktschef Aldi Region Kolding


Det oplyser Filip Nielsen, der er distriktschef hos Aldi i Region Kolding. Og han ser meget frem til at præsentere kunderne for den nye butik, der bliver mere præsentabel og kundevenlig end den eksisterende.

- Den gamle butik havde/har faktisk hele Aldi Danmarks sortiment, forskellen ligger i, at i den nye bliver det præsenteret meget flottere og med mere plads. "Spotområderne" med henholdsvis tøj og food bliver også væsentligt udbygget. Så vi kommer til at have det eksisterende sortiment, dog præsenteret meget bedre og med mere overskuelighed for kunderne, fortæller Filip Nielsen.

Annonce

Loyale kunder og god beliggenhed

Han understreger, at Aldi er meget glade for at være i Give, hvor kunderne ifølge Filip Nielsen er ganske loyale.

- Det virker som om, at kunderne er glade for vores tilstedeværelse i byen, samt der er et stort opland, som gerne kører et lille stykke vej for at handle i butikken. Der er heller ingen tvivl om, at butikkens beliggenhed er god. Der er mange som kører på vejen, og det er let lige at droppe ind og lave et impulskøb, tage lidt bakeoff med på jobbet eller køre ind og handle på vej hjem fra arbejde, konstaterer Filip Nielsen.

Når Aldi åbner hele butikken ultimo november bliver det med en 1200 kvadratmeter stor butik, hvoraf de 818 er salgsareal. Foto: Jim Hoff

Han konstaterer, at selvom der er mange andre "spillere" i byen, så har butikken i de seneste år oplevet en god organisk vækst, hvilket i Filip Nielsens optik tyder på, at der er plads til alle i en by som Give.

- Vi er som sagt glade for, at vi om kort tid kan åbne dørene og vise kunderne i Give og omegn vores nye store og flotte konceptbutik. Personalet og Aldi glæder sig meget til endeligt at kunne tilbyde kunderne i Give og omegn en ny og fremragende indkøbsoplevelse i vores nye konceptbutik siger Filip Nielsen og tilføjer:

- Vi vil også gerne takke for kundernes velvilje, da vi er klar over at ombygningen roder lidt.

Filip Nielsen kan ydermere oplyse, at man forventer med at åbne ultimo november.

- Vi tager højde for eventuelle forsinkelser, da det jo er et ret omfangsrigt projekt, så vi er lidt forsigtige med at melde en præcis dato ud, understreger Filip Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce