Annonce
Give Avis

Fjerde sæson med frugtbart klubsamarbejde mellem Give og Grønbjerg

Give Fremad og Grønbjerg Langelund IF samarbejder med succes på fjerde sæson omkring pigefodbolden med en fast trup på nu 16 spillere plus 9 efterskolepiger, der spæder op.

GIVE: U16 pigerne består af 16 friske piger i årgangene 2004, 2005 og 2006 fra de 2 klubber Give Fremad og Grønbjerg-Langelund IF.

Ud over de 16 stamspillere er der lige nu 9 piger på efterskole, som kan hjælpe hvis det kniber.

Samarbejdet mellem de to klubber løber nu på fjerde sæson, så pigerne er godt integreret, og der er stor forældreopbakning til holdet.

Pigerne spiller i Liga 2 og de 2 første kampe forløb således:

Give /Grønbjerg - Dalum/Næsby 2 - 2

Ammitsbøl/Egtved - Give/Grønbjerg 0 - 5

Give/Grønbjerg - Dybbøl IU 4 - 4 afviklet den 4/10 på Give Stadion

Tjubang fodbold

Gæsterne fra Dybbøl havde taget turen fra Sønderborg (140 km) til Give, hvor pigerne fra Give/Grønbjerg indbød til en gang tjubang fodbold i skønt efterårsvejr på en ganske udmærket bane på Give Stadion.

Efter 11 min. bragte pigerne sig foran på et super mål af Sofie, der spillede 1-2 med Tilde for derefter at udplacere Dybbøl's målmand med et skud i nærmeste hjørne. Kort inden pausefløjtet fik Dybbølpigerne dog udlignet til 1-1 på det måske eneste kiks i Give/Grønbjergs forsvar i 1. halvleg så helt lige til pausen.

2. halvleg skulle vise sig at udvikle sig til et rent skydetelt inden for 15 min midt i halvlegen. Først fik Give/Grønbjerg tildelt et straffespark, som Sophia Ringsted scorede på. I det næste angreb udlignede Dybbøl dog til 2-2, og ganske kort derefter bragte de sig også på 2-3 efter 2 situationer, hvor forsvaret ikke var kommet helt på plads.

Heldigvis ville Jasmin det anderledes og bragte kort efter balance i regnskabet med sin første scoring for holdet til 3-3. Give/Grønbjerg pigerne havde nu fået godt fat i kampen og Thea bragte igen pigerne på vinderkurs med sin scoring til 4-3.

Den holdt dog kun kort tid så havde Dybbøl-pigerne udlignet til 4-4 med ca. 10 min igen. I de 10 min. var der chancer til begge hold til at afgøre kampen, men kampen sluttede uden yderligere scoringer og 1 point til hver i en tæt Liga 2 række.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce