Annonce
Give Avis

Give-redaktionen hylder hands-on journalistikken – sej journalist tog DM-ruten med tre af GCKs A-ryttere

Den lynhurtige og seje reporter Thomas Nedergaard Rasmussen høvler her storsmilende op over Møllebakken som en klar nr. 1 og sætter dermed GCKs tre ellers benhårde licensryttere. Foto: Jim Hoff
Kan man kalde sig topreporter, når man har forceret nogle at Vejle-egnens mest frygtede bjergtoppe i jagten på den ultimative cykelsandhed? Det mener vi, man kan her i Give efter at Thomas Nedergaard Rasmussen på flot vis viste flaget for den lokale avisredaktion.

GIVE-EGNEN: 88 kilometer i voldsomt bakket terræn, 910 højdemeter og en gennemsnitsfart på 32.1 km/timen.

Det var menuen for Give-redaktionens unge journalist Thomas Nedergaard Rasmussen, da han tirsdag formiddag steg på designer-jernhesten og bød to af Give Cykelklubs licensryttere, Jeppe Tolbøll og Daniel Eriksen, samt GCKs sportsdirektør Henrik Neilsen, op til dans på store dele af DM-ruten.

Eventen skulle munde ud i en hands-on artikel til den DM-avis, som Give Avis sender på gaden onsdag den 9. juni som optakt til det store DM i landevejscykling i Give fra den 17.-20. juni.

Annonce

I de go’e gamle dage var det jo Alex Pedersen, der tog sig af den slags stunts, men i dag er der kommet nye og friske kræfter til, der udover at tæske løs på tastaturet for at producere massevis af artikler, også formår at træde igennem på de stejle bakker ved Blue Hors og Tørskind Grusgrav.

Personlig rekord i mælkesyre og høj puls

Hands-on journalistikken nåede dermed, ifølge en ved målstregen lettere forpustet og pænt mælkesyretung Thomas, op til flere højdepunkter på den 88 kilometer lange rute, hvor den ivrige motionsrytter fik et lige-på-og-hårdt indblik i forskellen på en glad men dog seriøs amatørrytter og en ambitiøs, målrettet og velpumpet cykelmaskine, som kører licensløb på A-rytter niveau.

-Det gik vældig fint i starten – masser af medvind ned mod bakkerne ved Egtved, men da vi så klatrede ind på bakkerne ved Blue Hors, blev jeg lige mindet om både min egne begrænsninger og dødelighed – jeg har aldrig nogensinde haft så meget mælkesyre i benene og så høj puls før – ikke engang da jeg skulle score min kæreste, lyder det fra en kampsvedende men alligevel storsmilende Thomas.

Annonce

Aftalt spil på Møllebakken?

Storsmilende fordi det her er en milepæl i hans ’cykelkarriere’, og fordi han efterfølgende får æren af at producere et indlæg til DM-avisen om de cirka tre timer i det gode selskab.

Efter 88 kilometer på dele af DM-ruten sluttede eventyret for avisens udsendte på Møllebakken i Give. Han var på dagen i godt selskab med GCKs sportsdirektør Henrik Nielsen samt licensrytterne Jeppe Tolbøll og Daniel Eriksen. Foto: Jim Hoff

På den lokale redaktion er vi stolte af vores unge kollega, der her viste flaget og gik forrest i journalistikkens navn. Ved et par lejligheder var den unge mand forrest i feltet, ikke mindst da han på sidste opstigning på det lokale bud på Alpe d’Huez, Møllebakken, plantede de tre A-ryttere med et svedent grin og et cykelstyrbredt smil til fotografen.

Aftalt spil? Ikke tale om!

Så jo, der er mange måder man som aviskoncern kan komme i førertrøjen på, og lad dette eksempel på stor lokal tilstedeværelse og involvering være et seriøst bud her fra Give.

Annonce
Annonce
Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Annonce
Annonce
Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Succesrig trænerduo siger farvel til Give Fremad

Give Avis

Give Kirkes klokkespil fik fremragende debut til DM i cykling

Give Avis

- Det har været en benhård sæson både fysisk og mentalt

Give Avis

Efter fire sejre i træk: Gives JS-oprykkere nappede 1. pladsen

Give Avis

Tilført 100 millioner til udvikling: Velux i Thyregod i vild vækst

Give Avis

Give Fremad ligner en vinder af rækken

Give Avis

Navnekonkurrence: Hjælp zoologisk have med at navngive lille brillebjørn

Give Avis

Jysk doping? Vandt Asgreen DM på æggekage med stegt flæsk?

Give Avis

Flag og balloner gav pote: GHE donerer 18.500 til GISK

Give Avis

DM-guld til Give Cykelklub for flotteste holdindsats

Annonce