Annonce
Give Avis

Give sikkert videre i pokalen efter godkendt 2. halvleg

Give vandt 4-0 over Nørre Snede/Ejstrupholm i pokalturneringen. Efter en skidt 1. halvleg viste Give bedre takter i 2. halvleg. Her ser vi midtbanetalentet Christian Barslund runde to modstandere. Foto Jim Hoff
Gives serie 1-mandsdkab havde trukket serie 3-holdet fra Nørre Snede/Ejstrupholm i pokalturneringen, og efter en hakkende og uskarp 1. halvleg blev det til den forventede favoritsejr over et langt hen ad vejen godt fightende hjemmehold.
Annonce

NR. SNEDE: Endelig! Torsdag aften kunne lokalområdet byde på årets første rigtige fodboldkamp i serieregi, og det blev en pokaldyst mellem serie 3-mandskabet fra Nr. Snede/Ejstrupholm og Gives serie 1-hold, der fik æren af at bryde flere måneders fodboldtørke.

På det smukke og solbeskinnede stadion i Nr. Snede mødte der godt med folk frem fra begge lejre for at se deres favoritter folde sig ud på den flotte og lækre grønsvær.

Interessant at se hvor meget coronarust, de to hold skulle have banket af efter tæt på et halvt års kamppause. Og måske der også lurede en pokalsensation, for hjemmeholdet havde lørdagen før torpederet Team BFO ud af pokalen med en 7-1 sejr på Filskov stadion.

Nr. Snede/Ejstrupholms træner Thomas Jahn kunne se sit mandskab levere en god 1. halvleg, mens det haltede noget mere, efter man kom bagud med 0-2. Foto Jim Hoff

Begge hold skød dog med meget løst krudt i 1. halvleg, der blev en tør omgang med en masse dueller og tekniske fejl. Hjemmeholdet fightede forbilledligt for sagen og holdt Give væk fra chancer, mens de selv efter en stor forsvarsfejl af Give fik den ene store chance, som de burde have scoret på.

Annonce

Langskudsmissil af Knudsen åbnede op for kampen

Nu blev det Give, der kom først på tavlen et minut før pausen, da Gives elegante playmaker, Nikolaj Knudsen fik frit lejde fra midten. Fra kanten af feltet fik han uhindret lov til at give en målgivende smagsprøve på sin formidable sparketeknik.

1. halvleg var præget af rigtig meget duelspil. Her er det Gives Mads Birk, der risikerer tandsættet i en duel om bolden. Foto Jim Hoff

Klassisk, at det var en brillant enkeltmandspræstation, der skulle føre til mål, for det gennemarbejdede angrebsspil med gennembrud og målchancer havde vi ikke set ret meget af i de første 45 minutter.

Kort efter pausen var Nikolaj Knudsen igen på spil. Han brød igennem i venstresiden og serverede en sukkerball foran fødderne af Mads Birk, der med et skævt ulvegrin på læberne let kunne trille bolden i mål.

Nede 0-2 mistede hjemmeholdet pusten og gejsten, og Give havde i en 20 minutter lang periode let spil. Marinus øgede til 3-0 i det 53. minut. idet 63. minut var det Viktor Andersen, der på oplæg af Magnus Bitsch bragte Give foran 4-0.

Gives Mathias Nørtoft var involveret i rigtig mange luftdueller, og han vandt de fleste, inden han måtte lade sig udskifte med krampe 15 minutter før tid. Foto Jim Hoff

Den føring var så komfortabel, at Gives træner Brian Sølund valgte at sætte sig selv på banen, måske i håb om at score en enkelt kasse. Indskiftningen gik ud over anfører Kasper Larsen, der hårdnakket påstod, at han selv havde bedt om at blive skiftet ud. Nuvel, ingen tvivl om at en udskiftning 1:1 med træneren må koste en pæn sum i bødekassen, smiley.

Annonce

Thomas Jahn: Godt testkamp for os

Kampens slutfase blev en rodet affære med et hav af udskiftninger og omrokeringer, så det hele endte 4-0 sejr til favoritterne fra Give.

Nr. Snede/Ejstrupholms træner Thomas Jahn erkendte, at sejren til Give var fuldt fortjent, og han roste også sit hold for en god og helhjertet indsats i 1. halvleg.

- Dog savnede jeg, at vi turde spille lidt mere fodbold med Give. Vi lodsede for ofte bolden væk, og vi havde også lidt for mange lette boldtab, som gav Give gode arbejdsbetingelser i deres omstillinger. Men indsatsen far i orden, vi fightede flot, og havde vi nu scoret på vors store chance i 1. halvleg, så kunne det jo være, at det var gået anderledes, mente Thomas Jahn.

- De to hurtige mål indenfor 2 minutter betød, at vi hang med næbbet, og jeg er lidt skuffet over, at vi ikke kunne blive ved med bevare gejsten. Jeg synes også, at Give kom alt for let til de to første mål, hvor vi var alt for passive. Men når det er sagt, så var det her en god testkamp for os. En lærerig oplevelse for vores spillere, som vi kan og skal bygge videre på, konstaterede hjemmeholdets træner.

Unge Marinus Kristensen bød godt ind på højrekanten med mange intense løb og gode initiativer. Foto Jim Hoff

Gives træner Brian Sølund var ikke begejstret for sit holds præstationer i 1. halvleg. men overordnet set tilfreds med 4-0 sejren.

- I 1. halvleg var vi meget rustne. Det blev for hektisk, og vi kom aldrig rigtigt i kontrol, og det blev til alt for meget duelspil med for mange forhastede afleveringer frem for at køre angrebene fornuftigt igennem. De to hurtige mål betød, at vi løsnede op, og så leverede vi egentlig en ganske god 2. halvleg. Vi fik den forventede sejr, omend jeg havde troet, vi ville vinde større. Men det ok, nu er vi i gang, og så skal vi til at have banket noget mere form i spillerne, konstaterede Brian Sølund.

Give spiller som udgangspunkt allerede igen lørdag i pokalen, hvor turen går til Rask Mølle, der ligger i serie 2. Kampen spilles klokken 14.00.

Rask Mølles træner Torben Pedersen arbejder dog på at få kampen flyttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce