Annonce
Give Avis

Give stadig ubesejret i Jyllandsserien

Gives spidsangriber Mads Birk bragte Give foran 1-0 i det 45. minut i udekampen mod Varde IF. Angriberen fyldte meget mod vestjyderne og var en evig kilde til uro i hjemmeholdets defensive rækker.Foto: Jim Hoff
Give hentede et godt point på en svær udebane mod en stærk og kompetent modstander. Men havde gæsterne kendt deres besøgelsestid i 1. halvleg, kunne kampen sagtens have givet 3 points til oprykkernes pointkonto.

GIVE: Give Fremads jyllandsseriemandskab er stadig ubesejret i jyllandsserien efter 1-1 på en svær udebane i Varde.

Det betyder, at Gives nyoprykkere efter to kampe kan bogføre 4 points på kontoen på en plads som nr. 2 i rækken. Det udbytte havde man garanteret taget imod med kyshånd op til sæsonstarten efter en noget ujævn leverance i træningskampene.

Givetræner Brian Sølund havde også solgt kampen for uafgjort, inden turen gik til Varde, men efter kampen var han dog trods alt lidt ærgerlig over, at hans tropper ikke havde udvist mere skarphed i de første 45 minutter.

- Set over hele kampen er uafgjort ok, men havde vi kendt vores besøgelsestid i 1. halvleg, havde vi ført 3-0, og det havde nok lukket kampen til vores fordel. Vi har 2-3 store chancer, som vi desværre ikke får puttet ind, fortæller Sølund.

Give havde valgt at sætte presset lidt højere på banen denne gang i forhold til sæsonpremieren mod Skanderborg, og det virkede ret fint, ikke mindst før pausen.

Varde bedre med efter pausen

Efter pauseteen startede 2. halvleg op som en rodet affære, og da Gives forsvarsgeneral Kasper Larsen i det 55. minut fik et efter Givelejrens mening diskutabelt gult kort, kom Varde bedre med i kampen og fik sat et vist pres ind mod Give.

Udligningen faldt blot 1 minutter før Larsen atter kom på banen igen - og herefter var det en ret lige affære, hvor ingen af holdene for alvor skød med det skarpe krudt.

- Varde havde et par ufarlige skud udefra, og vi var også tæt på at skabe en god kontrachance, men alt i alt fair nok med 1-1. Vi møder et stærkt, kompetent jyllandsseriehold og fik vist, at vi i hvert fald kan være med på det her niveau, konstaterer Brian Sølund.

Han fremhæver forsvarspiller Mathias Nørtoft for en flot kamp, ligesom der også er lidt ekstra ros til de to kantspillere, Victor Andersen og Marinus Kristensen samt angriber Mads Birk, der gav hjemmeholdets forsvar en hel masse at forholde sig til.

Give møder på udebane på lørdag rækkens tophold Horsens Freja, der har 6 points efter 2 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce