Annonce
Give Avis

Give U12-drenge storsejrede i Lund med 10-5

Det blev til en storsejr på 10-5 for Give Fremad U12-drenge på udebane mod Lund. Og det havde spillerne og træneren det ret godt med, som man kan se på billedet. Privatfoto
Give Fremads U12 Drenge i B-rækken revancherede sig flot efter nederlaget i sidste uge i Løsning med en pragtkamp i Lund i en kamp, hvor der blev scoret i alt 15 mål
Annonce

GIVE: Give Fremads U12 drenge skulle på udebane møde Lund IF i efterårets næstsidste kamp.

Kampen skulle først og fremmest bruges til at rejse os selv fra det lidt for store nederlag sidst mod Løsning, og det må siges at drengene havde lært lektionen.

På en flot kunstgræsbane i Lund blev der fra begge hold spillet frisk til fra første fløjt. Begge hold skulle tydeligvis lige i gang, og spillet bølgede frem og tilbage.

Efter kun få minutters spil bragte Give sig foran med 1-0 på et flot placeret langskud af Kristian-Emil. Spillet fortsatte med at bølge frem og tilbage, og det gav bonus til hjemmeholdet, hvor en ellers ufarlig bold blev til et uheldigt selvmål fra Give, og så var der udlignet.

Annonce

Give i fuld kontrol

Give fik mere fat i kampen og fik igangsat flere gode angreb, som efter bare fire minutters spil gav bonus. Efter et flot sologennembrud af Kristian-Emil spillede han den flot skråt bagud i feltet, hvor Jakob Madsen kom i flot timet løb i feltet og sparkede bolden flot og sikkert i mål til en 2-1 føring.

Efter det mål styrede Give kampen flot, og det blev til yderligere to scoringer inden pause, så stillingen ved halvleg var 1-4.

I pausen snakkede vi om at fortsætte det gode spil, og også spille en smule mere tålmodigt for at lokke Lund længere frem på banen, som så kunne Give os nogle gode muligheder. Den taktik lykkedes meget godt. Der blev åbnet mere op, og med en masse flot spil styrede Give kampen flot, og vi scorede en masse flotte mål, efter masser af godt gennemspil og dybde afleveringer.

Annonce

Overmodig taktik blev straffet

Når der bliver scoret mange mål, er det logisk, at alle mand gerne vil frem og score, og derfor blev Givetræneren også en smule overmodig og gik over til et 2-mands forsvar for at presse på for flere mål.

Det skabte lidt forvirring på holdet, og samtidig med at vi var i undertal pga. store føringer, blev det til nogle lidt for nemme mål til Lund. Dem må jeg tage på min kappe, og vi måtte derfor gå tilbage til vores normale 3-mands forsvar for ikke at ødelægge en flot storsejr.

Sejren var dog aldrig i fare, og vi vandt en sikker sejr på 5-10, som tankede en masse god selvtillid til holdet, frem imod den sidste kamp i sæsonen hjemme mod Jelling Torsdag den 29/10.

Der var mange flotte præstationer i dag, men jeg vil mest af alt rose hele holdet for en superflot kamp som hold. Det er flot at score 10 mål i en kamp, hvor vi var i undertal i ca 40 minutter.

Målene i dag fordelte sig således: Jakob Madsen 2 mål, Kristian-Emil 4 mål og Mikkel S. Christensen 4 mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce