Annonce
Give Avis

Gives jyllandsseriehold tabte sidste testkamp i snestormen

Forholdene var udfordrende, da Gives jyllandsseriemandskab og Grindsteds serie 1-hold mandag formiddag tørnede sammen i en testkamp. Gæsterne vandt 4-3 efter en målrig affære, og det gav panderynker i Givelejren inden sæsonstarten på lørdag. Foto: Jim Hoff
Give Fremads jyllandsseriemandskab sluttede rækken af testkampe med en 3-4 nederlaget til serie 1-holdet fra Grindsted, der havde lige lovlig let spil i snestormen på den nye kunstgræsbane ved Søndermarkshallen

GIVE: Lørdag den 10. april sæsondebuterer Give Fremads jyllandsseriemandskab på hjemmebane med en kamp mod FC Skanderborg.

Ugen op til er blevet brugt på at spille to træningskampe med Brande IF onsdag den 26. marts  (nederlag på 2-3) og 1. påskedag var det endnu en lokalrival der dukkede op til en testkamp på det nye kunstgræsanlæg ved Søndermarkshallen, nemlig Grindsteds serie-1 mandskab, der har den tidligere Givespiller Jakob Vikær på holdet.

Og det blev Vikær, der kunne trække sig smilende tilbage efter kampen, idet han var med til at slå sine gamle holdkammerater med 4-3 efter en målrig affære, hvor de to hold skiftede flittigt til at have føringen - og til at lave pænt store defensive fejl.

Annonce

Dårligste kamp i foråret

Nu skal det til de holds forsvar siges, at kampen blev afviklet i snestorm det meste af tiden på en bane, der var dækket af 5-7 cm. sne. Det gjorde ikke arbejdsbetingelserne bedre for de cirka 30 spillere, der kom på banen.

Grindsted bringer sig her på 3-3 efter en hovedstødsstafet, der endte med at bolden susede ind i netmaskerne bag Jan D. Rasmusssen i Givemålet. Foto: Jim Hoff


Men når det er sagt, så kan man uanset underlaget, vind og vejr, og hvad man ellers kan trække op af værktøjskassen af gennemtænkte undskyldninger, altid levere varen på attitude og kampgejst. Og lige her var Gives cheftræner Brian Sølund langt fra tilfreds med sine tropper.

- Vi spiller for at sige det lige ud en pivringe kamp i dag. Noget af det dårligste vi har præsteret her i foråret. Vi mangler rigtig meget i nærkampene, vi kommer til at stå for passivt langt tilbage i store dele af kampen, og så var der ovenikøbet flere spillere, der underpræsterede i dag, pointerer Brian Sølund.

Annonce

Efterlyser mere attitude og power

Givetræneren var egentlig ok tilfreds med sine midtbanefolk, men han efterlyste mere power og attitude hos både angrebsspillerne og forsvarsspillerne.

Snestormen var medvirkende til at kampen blev ujævn og præget af en del fejl. Foto: Jim Hoff

- Jeg ved godt, det er svære betingelser i dag, men attitude og kampvilje kan man altså altid vise. Ikke mindst mod et kompetent hold som Grindsted, der i dag med vores hjælp får lov til at fremstå som et dygtigt og farligt hold.


Jeg er sgu' lidt bekymret inden sæsonstarten på lørdag. Jeg synes, at vi er faldet i niveau og laver nogle fejl i defensiven, der nu i to kampe har kostet dyrt

Brian Sølund, Gives cheftræner


Give kom bagud 1-0 i 1. halvleg, men på mål af Casper Bech og Thomas Moise lige omkring halvlegspausen kom Give foran 2-1. Grindsted fik udlignet til 2-2 efter en god halv times spil, men 10 sekunder efter kunne Christopher Larsen (en af Gives bedste på dagen) bringe sit hold foran 3-2.

Annonce

Bekymret Givetræner

Men Grindsted kom stærkt igen og scorede yderligere to gange efter et par dårlige beslutninger fulgt op af dårlige afleveringer og manglende nærkampsintensitet i Gives defensiv. Dermed en uden tvivl kærkommen 4-3 sejr til gæsterne, der kan gå ind til deres 1. turneringkamp lørdag den 10. april mod Ringkøbing med en selvtillidsstyrkende bevidsthed om, at de just har slået et jyllandsseriehold på udebane. Og scoret 4 mål mod et JS-forsvar.

Give havde i kampens isdste 15 minutter 2-3 kæmpechancer for at komme på måltavlen, men skarpheden var blæst væk sammen med snestormen, og lige på den konto, skal der strammes gevaldigt op inden premieren på lørdag den 10. aprill mod FC Skanderborg. Foto: Jim Hoff

Give, derimod, har fået noget at tænke over efter den ganske sløje præstation mod Grindsted.

- Jeg er sgu' lidt bekymret inden sæsonstarten på lørdag. Jeg synes, at vi er faldet i niveau og laver nogle fejl i defensiven, der nu i to kampe har kostet dyrt. Mod Brande spiller vi faktisk flot fodbold, men to store defensive fejl koster os sejren, og i dag var det virkelig skidt hele vejen rundt. Ser man på de sidste 15 minutter skal vi jo også score 2-3 mål på de kæmpechancer vi tilspiller os, men vi mangler altså skarpheden i begge felter, og det er ikke mindst det, der bekymrer mig, siger Brian Sølund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce