Annonce
Give Avis

Holder stædigt fast i top 3: Give hentede ny sejr på udebane mod uortodokse Svendborg

Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab hentede torsdag aften holdets 2. sejr i træk, da holdet på udebane i Svendborg besejrede hjemmeholdet med 33-28. Set ud fra tabellen en klokkeklar must-win kamp, men selv om de to points kom i hus, måtte gæsternes grave rigtig dybt for at få sejren i hus, for GIve var nede med fem mål midt i 1. halvleg.
Annonce
  • Sebastian Hansen, playmaker for Give HK, leverede en stærk indsats i den bøvlede udekamp mod Svendborg, Han fik sat spillet godt op ikke mindst i 2, halvleg, og kronede de mange sukkerbolde med tre mål fra egen hånd. Foto: Jim Hoff
  • Adam Hansen - stregspiller Give HK
    Adam Hansen tog i høj grad en for holdet, da han i 2. halvleg satte Svendborgs farligste bagskytte helt ud af spillet med en effektiv mandsopdækning. Foto: Jim Hoff
Give Avis

Hendes mor var et kendt ansigt i byen: Nu åbner Maja selv en butik med et univers, som især kvinder er vilde med