Annonce
Give Avis

Ingen nedrykning: HK Give Fremad 'reddet' af coronavirussen

Spillerne på Gives 2. divisionshold kan glæde sig over, at man også i 2020/21 spiller i 2. division, efter at DHF fredag middag suspenderede resten af sæsonen. Foto: Jim Hoff
Dansk Håndbold Forbund har besluttet, at turneringen grundet coronavirus for alle rækker med undtagelse af senior liga og senior 1. division er slut. Dermed er Gives 2. divisionsmandskab sikret en ny sæson i 2. division. Men klubbens jyllandsseriehold bliver til gengæld sorteper i spillet.
Annonce

GIVE: Give spiller også i 2. division i sæson 2020/21. Det blev en kendsgerning fredag middag, da Dansk Håndbold Forbund (DHF) udsendte en pressemeddelelse, hvoraf det fremgik, at forbundet har besluttet, at turneringen for alle rækker med undtagelse af senior liga og senior 1. division er slut.

Et kig på tabellen i 2. division viser, at Give med en placering som nummer 9 i rækken dermed er definitivt i sikkerhed for nedrykning. Det betyder, at Skjern og Silkeborg Voel må forlade rækken baglæns, mens Grindsted får sin fuldt fortjente oprykning til 1. division.

Give havde tre kampe tilbage mod Fredericia, HEI og Række Mølle og kunne godt have sikret sig redningen ud fra rent sportslige præmisser, men nu har frygten for spredningen af coronavirussen altså indirekte sikret Give i 2. division.

En melding man skulle tro får armene op over hovedet hos den sportslige ledelse i HK Give Fremad, men midt i den stille glæde over, at klubben har sikret sig en ny sæson i 2. division, er der dog også skår i glæden hos sportschef Kedde Jensen.

- Det er fint, at vi nu er reddet. Men jeg ved, at vi kunne have klaret det selv, og jeg ville 100 % allerhelst have klaret det her på de sportslige præmisser. Det værste ved DHFs beslutning om at suspendere turneringerne fra 2. division og nedefter er, at det koster vores jyllandsseriemandskab muligheden for at rykke op i 3. division. Det er virkelig en streg i regningen, at det flotte arbejde som træner Christian Skagen Pedersen og drengene på holdet har lavet ikke bliver belønnet med en oprykning, konstaterer Kedde Jensen.

Annonce

Sportschef: Hellere klare det i hallen end på skrivebordet

Jyllandsserieholdet ligger pt. på 2. pladsen blot et point efter Rækker Mølle, som dermed rykker direkte op i 3. division. Give skulle have mødt Rækker Mølle torsdag aften, men den kamp blev aflyst grundet coronavirusdekreterne.

Kedde Jensen kan allerede nu begynde at arbejde frem mod den nye sæson, og han er godt i gang med at få trænersetuppet og spillertruppen på plads til den nye sæson.

- Det går bare derudaf nu. Der er stor interesse både på træner- og spillerside for at komme til HK Give Fremad grundet vores ambitiøse sportslige setup og de flotte kulisser, vi kan tilbyde spillerne til vores hjemmekampe. Der forestår nu et virkelig spændende arbejde med et få det hele på plads til næste sæson, og vi er som sagt rigtig godt på vej, siger Kedde Jensen.

Vanen tro skal der både spillere ud og ind af truppen. Hvor stor en udskiftning, der bliver tale om, kan man ikke oplyse fra klubbens side. Men noget vil der helt sikkert ske på spillerfronten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce