Annonce
Give Avis

Lokal frisør sponsorerer frisørartikler til ukrainerne på asylcentret

Salon 1400 har doneret en hel masse frisørgrej til flygtningecentret i Thyregod. så de to ukrainske frisører, der befinder sig på centret nu kan begynde at klippe deres medflygtninge. Her er i midten det Anna Larsen, der på vegne af asylcentret og sine landmænd- og kvinder modtager de fine ting fra indehaver Anette Ringsted (th.) og frisør Line Hansen. Foto: Jim Hoff
De ukrainske flygtninge på asylcentret i Thyregod er så heldige, at de er blandt dem er to frisører, som gerne vil klippe deres landsmænds hår. Men de mangler frisørartikler, remedier og værktøjer - og det er så her Salon 1400 og Anette Ringsted kommer ind i billedet.

GIVE: På en af de hyggelige sociale aftner, hvor frivillige fra Thyregod og omegn, har samvær med de ukrainske flygtning på asylcentret i Thyregod, kom det frem, at man faktisk har to frisører i flokken af krigsflygtninge - og at de gerne vil hjælpe deres landsmænd og medflygtminge med at blive klippet.

Det fortæller Viggo Nørtoft, der er en af de frivillige, og han har så taget kontakt til frisør Anette Ringsted fra Salon 1400 i Give med henblik på at få fat i frisørartikler, så de to frisører har noget at arbejde med.

Og det gav bonus.

Annonce

Onsdag eftermiddag kunne Anna Larsen, en i Thyregod herboende ukrainsk kvinde, som trækker et kæmpestort læs med at være tolk, stå for indsamlinger osv, mød eop i frisørsalonen i Vestergade i Give for at modtage en meget flot - og stor - donation.

- Jeg har i samarbejde med Cosmobell fået anskaffet en hel masse frisørgrej og produkter til flygtningene. Der er sakse, føntørrere, trimmere, kamme og børster, frisørslag, fladjern og en lang række hårprodukter. Vi er rigtig glade for, at vi på denne måde her kan hjælpe flygtningene, og vi har aftalt, at de ting vi i dag donerer til asylventer Thyregod skal blive på centret som en fast del af deres inventar, så andre fremover også kan få glæde af tingene, fortælle Anette Ringsted.

Anna Larsen var både glad og stolt over den fine gestus fra Salon 1400 og modtog de mange frisørartikler med et smil, der var den bedste juleaften værdig.

Endnu et fint eksempel på, hvordan lokalsamfundet her på Give-egnen har taget rigtig godt og hjerteligt imod de ukrainske flygtninge, og på hvordan sympatien strømmer mod det krigsramte ukrainske folk.

Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Annonce
Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Få pølsebod til tilbudspris: Sidste gang var der ingen ansøgere - nu sætter kommunen lejen ned

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Give Avis

Tankanlæg er blevet påkørt otte gange på tre år: I den kommende uge skal større renovering også afhjælpe det problem

Give Avis

Efter fire år kaster pølsemanden håndklædet i ringen: Slut med ristede hot dogs og burgere på Hjortsvangen

Annonce