Annonce
Give Avis

Milton Huse bygger 160 boliger ved golfbanen

Det er i dette område i Give, at Milton Huse i samarbejde med Futurum vil opføre i omegnen af 160 boliger i form af dobbelthus i lav tæt bebyggelse. Foto: Google
Milton Huse går efter sommerferien i jorden for at bygge i omegnen af 160 boliger ved Bregnhovedvej/Diagonalvejen tæt ved golfbanen. Der bliver tale om lav tæt bebyggelse med henblik på lejemål. Boligerne bliver fra 85 til 115 kvadratmeter.

GIVE: Byggeboom! Det må det rigtige ord, hvis man skal beskrive udviklingen på boligmarkedet i Give i disse måneder.

De kommunale udstykninger som eksempelvis på Mælkebøttevej er blevet revet væk, og samtidig er der flere store boligprojekter på vej både i bymidten og i skovområdet tæt ved Give Stadion.

Og nu er endnu et stort projekt på vej. Det er Milton Huse, der har købt en større jordlod på 100.000 kvadratmeter på Bregnhovedvej/Diagonalvejen tæt på golfbanen. I disse dage er Vejle Museerne i gang med forundersøgelser af jorden, hvor man støvsuger mulden for eventuelle arkæologiske fund.

Annonce

Dobbelthuse

Det oplyser Kim Kjærholm fra Futurum i Fredericia.

- Futurum har et fast samarbejde med Milton Huse om opførelse af lav tæt bebyggelse, og det er netop det, som dette projekt handler om. Som udgangspunkt skal der opføres 160 boliger, men det kan både blive 140 eller 170 alt efter projektets endelige udformning. Vi forventer, at der skal bygges i fire-fem etaper, og husene vil blive på 85 til 115 kvadratmeter, fortæller Kim Kjærholm.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om rækkehuse, men derimod dobbelthuse, hvor lejeren får sin egen have, sin egen indkørsel og terrasse

Der vil blive tale om lejeboliger, som er bygget efter de nyeste  DGNB-principper og retningslinjer. Det handler om bæredygtighed, idet DGNB måler blandt andet livscyklus af byggematerialer, transport, forbrug af energi og vand under og efter byggeriet, ligesom elementer som holdbarhed, tilgængelighed og indeklima også vægter tungt.

Annonce

Går i gang med byggemodning efter sommerferien

- Mange større investorer og kapitalfonde er i dag meget opmærksomme på projekter, der står med ambitiøse målsætninger omkring bæredygtighed, miljø og energiforhold, og derfor vil DNGB-principperne være bærende i vores projektering, når vi nu skal ud og finde investorer og udlejere til projektet her i Give, pointerer Kim Kjærholm.

Futurum vil i forhold til projekteringen lytte meget til de eksisterende behov i området, så det færdige projekt vil være tænkt godt og grundigt igennem, inden byggeprocessen går i gang.

Kim Kjærholm forventer, at man går i gang med byggemodning efter sommerferien. Milton Huse har nu købt jorden, og der er styr på projektet i forhold til lokalplanen.

Sagen er sendt til godkendelse i Vejle Kommune, og her venter man på den endelige godkendelse.


Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce