Annonce
Give Avis

Museet indkalder til generalforsamling

Der afholdes generalforsamling på Give-Egnens Museum den 26.11.2020 kl. 19.00. Foto: Jim Hoff
Annonce

GIVE: På grund af coronasituationen havde bestyrelsen for Give-Egnens Museum besluttet ikke at afholde generalforsamling i år.

Men da det for Slots – og Kulturstyrelsen er vigtigt, at der bliver afholdt generalforsamling i Give-Egnens Museum, så de nye vedtægter for museet kan vedtages, er medlemmerne af museumsforeningen blevet indkaldt til generalforsamling den 26.11.20. klokken 19.00.

- Desværre bliver det ikke en generalforsamling, som museets medlemmer kender den, og museet ønsker det. Til gengæld vil generalforsamlingen blive gennemført sikkert i forhold til corona-reglerne, så alle kan føle sig trygge ved at deltage, fortæller museumsleder Hanne Thomsen.

Generalforsamlingen bliver således uden spisning og uden sang. Der bliver opstillet stolerækker, så man sidder med front mod talerstolen. Medlemmerne kan komme og gå iført mundbind, og der vil være sprit ved indgangen. Bestyrelsen håber, at mange alligevel vil deltage trods de særlige omstændigheder, for der er spændende nyt i forhold til samspillet med Slots- og Naturstyrelsen.

- Give-Egnens Museum er kommet meget langt med opfølgningsplanerne i forhold til Slots- og Kulturstyrelsen. Der mangler nu kun opfølgning af 4 ud af 17 anbefalinger, og det kan man høre mere om på generalforsamlingen, oplyser Hanne Thomsen.

Af hensyn til corona-forholdsreglerne bedes man tilmelde sig på gem@gem.dk eller telefon 7573 9375.

Eventuelle oplysninger kan fås ved henvendelse til formanden René G. Nielsen – tlf. 2462 6743 eller Hanne Thomsen på 53 71 51 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træning på nettet: FrokostFit med Bo

Annonce