Annonce
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Søndag den 16. maj kan man på GEM møde museets leder Hanne Thomsen og museumsinspektør Celia Ekelund Simonsen på Give-Egnens Museum! De vil stå klar til en snak om museet, udstillingerne og fortælle om det arbejde der foregår inde bag murene. Foto: GEM
Det handler om genåbning, søndagsmøde med museumsleder Hanne Thomsen og museumsinspektør Celia Simonsen samt generalforsamling i denne udgave af ‘nyt fra Give-Egnens Museum’

GIVE: Efter de nye lempede coronarestriktioner kan Give-Egnens Museum igen holde åbent. Der er stadig corona-forholdsregler, der skal holdes, og derfor skal man gerne booke besøg på museet via booking@gem.dk eller ved at ringe til 7573 9375.

Efter fastansættelsen af Hanne Thomsen som museumsleder (læs andetsteds i avisen) vil den nye museumsleder og museumsinspektør Celia Simonsen være på Give-Egnens Museum søndag den 16. maj i tidsrummet 14.00 - 17.00, hvor de vil fortælle om, hvad der er sket på museet siden nedlukningen i december og orientere om, hvad der skal ske i juni og til sommer med nye aktiviteter for børnefamilierne.

-Vi fortæller også om de tanker, vi har for de nye udstillinger, der handler om ’på kanten’ – og om kartoflen, infrastruktur, byen (stationsbyen til nutidens pendlerby) og mennesker i byen. Samtidig byder vi på kaffe og kage, fortæller Hanne Thomsen.

Annonce

Generalforsamling søndag den 30. maj

På den mere formelle side afholder museet generalforsamling søndag den 30. maj klokken 13.00. Naturligvis med hensyntagen til de gældende coronarestriktioner, så alle kan føle sig trygge ved at deltage.

GEM har meget fokus på at skabe aktiviteter for børn og familier på tværs af generationerne. Her er vi til Æbledag. Museet kan nu genåbne og inviterer både til søndagsmøde og generalforsamling. Foto: Jim Hoff

På den konto håber bestyrelsen, at rigtig mange trods de særlige omstændigheder, har mulighed for og lyst til at deltage ved generalforsamlingen i Give-Egnens Museumsforening.

På dagsordenen vil være de klassiske bjælker med beretning, regnskab, orientering om budget og arbejdsplan samt forslag fra medlemmerne. Mht. valg til bestyrelsen er Brian Nielsen, Richard Østerballe, Rene G. Nielsen og Peter Kurth på valg . og de modtager alle genvalg.

Tilmelding til generalforsamling på mail gem@gem.dk eller tlf. 7573 9375, og dette skal ske senest onsdag den 26. maj 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce