Annonce
Give Avis

Sommersolen velsignede fin event hos Klunz By Ilsøe

Event Klunz Give maj 2021
Flot opbakning: 70 deltagere nød godt af både en fin gåtur, sommersolen og flot traktement, da Klunz By Ilsøe torsdag inviterede til årets første event i butikken i Østergade.

GIVE: Torsdag den 27. maj afholdt Suzette Ilsøe årets første større event i og omkring tøjbutikken i Østergade

Først blev deltagerne inviteret ud på en hyggelig gåtur med Heidi Møller fra Gå Mig Glad som gå-vært, og efter den fine motionstur i det fineste sommervejr, stod den på traktement ved butikken i form af gavekort, præmier og lækre snacks med dertil hørende drikke og fælleshygge.

- Allerede en time før eventen startede stod de første deltagere klar foran butikken for at sikre sig en billet. I dagens fine anledning uddelte vi gavekort til alle, der var mødt frem, og da de cirka 70 deltagere kom tilbage fra den fine gåtur i solskinnet var der lodtrækning med uddeling af gevinster og præmier. Der var en hovedpræmie fra os, et gavekor til spisning på Diagonalkroen, fire præmier fra Clinic la Vie, og så havde vi også sat 20 eksempler af bogen om Margit og Erik Brandt på højkant, fortæller Suzette Ilsøe, der var rigtig glad for den flotte opbakning - og den dejlige stemning.

Annonce

Eventkok overraskede med vilde snacks og desserter

I smøgen mellem Klinz og Zjoos var der stillet et festtelt op, og her kunne gæsterne nyde lækre snacks fra eventkokken Liselotte Kira Gregers Andersen, der i den grad overraskede gæsterne positivt med sine fantastiske, farverige og unikke snacks og desserter

- Alle var vilde med maden, som var lavet blandt andet af spirulina, matcha the, havtorn, mælkebøtte og aktivt kul. Helt fantastisk at smage, og generelt fik vi bare rigtig positiv feedback på eventen fra deltagere - og det er jo kanonfedt, lyder det begejstret fra Suzette Ilsøe, der på dagen havde kompetent opbakning fra Laila og Heidi fra butikken.

Det var også muligt for deltagere at handle i butikken, idet man pt. må have 20 inde i butikken ad gangen. Det benyttede nogle sig af, idet butikken denne dag holdt åben til klokken 20.00. Gavekortene, der blev uddelt til butikken er gyldige frem til den 10., så nåede man ikke ind i butikken denne aften, kan man stadig nå at få dem brugt i butikken.

I forbindelse med eventen fandt man to frivillige gå-værter, der fremover vil gå hyggeture med interesserede hver torsdag aften fra klokken 19.00. Første gang med Heidi Møller som wing-man.

Se fotos fra eventen herunder....

Event Klunz Give maj 2021
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Har du læst vores DM-avis?

Annonce