Annonce
Give Avis

Tidligere divisionsspiller overtager tøjlerne i Give Fremad og ny funktion til nuværende trænerduo

Kasper Bach-Jensen (tv.) bliver pr. 1. januar 2022 ny cheftræner i Give Fremad. Anders Kristensen og Jesper Uth fra bestyrelsen kan ydermere fortælle, at klubbens nuværende tre Brian Sølund (yderst til høre) fortsætter i klubben som transitionstræner, mens hans makker Kristian Rasmussen (ikke med på foto) bliver konsulent for klubbens hold fra U16 til U19. Foto: Jim Hoff
Det bliver den 41-årige Kasper Bech-Jensen, der tager over som cheftræner for Give Fremads jyllandsseriemandskab efter trænerduoen Brian Sølund og Kristian Rasmussen. Kasper Bach-Jensen kommer med erfaring som spiller fra 1. division og trænererfaring fra blandt andet Jelling fS og Lund IF.

GIVE: Tirsdag aften kunne Anders Kristensen og Jesper Uth fra bestyrelsen i Give Fremad lukke flere gode nyheder ud til den fremmødte lokale verdenspresse.

Scenen var sat på kunstgræsbanen ved Søndermarkshallen, hvor de to herrer med brede smil både kunne berette, at man har fundet klubbens nye cheftræner til seniorafdelingen, og at holdets nuværende men afgående trænerduo Brian Sølund og Kristian Rasmussen fortsætter i klubben efter nytår i nye funktioner.

- Vi har haft flere trænere til samtale, men vores mavefornemmelse pegede entydigt i retning af Kasper Bach-Jensen. Vi kan mærke, at hans værdier og fornemmelse for, hvordan en mindre fodboldklub fungerer med sammenhold og gode sociale værdier samt hans store lyst til at være med til at skabe det bedste træningsmiljø i Jylland efter FC Midtjylland, passer fint ind i de ting, vi gerne vil som klub, fortæller Anders Kristensen og Jesper Uth.

Annonce

- Samtidig kommer Kasper med noget erfaring fra både 1. og 2. division som spiller, og det mener vi kan være med til at udvikle vores spillere yderligere, pointerer de to bestyrelsesmedlemmer, der sammen med Brian Sølund har stået for jagten på klubbens nye træner.

Erfaring fra både elite- og breddefodbolden

Kasper Bach-Jensen, 41, bor i Horsens og har spillet ungdomsfodbold i AGF og Randers FC, været i ungdomselitemiljøet på Hessel Gods som ungdomsspiller med koryfæer som Kent Nielsen og Flemming Poulsen ved roret.

Som seniorspiller blev til 1. divisionsfodbold i FC Aarhus og 2. divisionsfodbold i FC Skanderborg, hvor han var anfører.

Han har de sidste tre år trænet Lund IF ved Horsens i serie 3 og serie 2, og tidligere har han blandt andet også trænet Horsens FS og Jelling fS.

Dermed har han erfaring og kvaliteter fra både elitemiljøet og breddefodbolden, og det er netop nogle af disse kvaliteter, man i Give Fremad har været på udkig efter.

- Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med at skabe en harmonisk gruppe. Det lyder rigtigt spændende, at Give Fremad vil skabe en helt fantastisk træningskultur, og det ser jeg frem til at bidrage til og at være en del af. Jeg ser her et positivt setup, hvor der også bliver plads til, at jeg kan implementere mine tanker og ideer og sætte mit præg på tingene, siger Kasper Bach-Jensen.

Annonce

Nytænkning på det skabte fundament

Han vil naturligvis køre videre på nogle af de ting, Brian Sølund og Kristian Rasmussen med succes har skabt i klubben, men det er også klubbens forventning at han kommer med nogle nye tiltag, som kan være med til at udvikle både holdet og de enkelte spillere.

- Lige her og nu et mit kendskab til klubben og holdet ikke så stort, men jeg skal se playoffkampen på lørdag, og jeg er da så småt begyndt at planlægge lidt ind i næste sæson. Det handler blandt andet om at få fastsat nogle træningskampe, siger Gives kommende cheftræner.

Det lyder rigtigt spændende, at Give Fremad vil skabe en helt fantastisk træningskultur, og det ser jeg frem til at bidrage til og at være en del af. cheftræner.

Kasper Bach-Jensen, kommende cheftræner i Give Fremad

I skrivende stund har han ikke den store fornemmelse af af- eller tilgang til spillertruppen.

- Spillerne må gerne allerede nu kontakte mig, hvis de går med forskellige overvejelser i forhold til næste sæson. Jeg er helt sikkert åben for dialog, pointerer Kasper Bach-Jensen.

Annonce

Sølund fortsætter som transitionstræner

Brian Sølund er til den nye sæson blevet ansat som klubbens nye transitionstræner. Han skal dermed være bindeled mellem U19-spillerne, ungseniorerne og seniorspillerne og sørge for, at disse spillere tager de rigtige udviklingsskridt.

41-årige Kasper Bach-Jensen er pr. 1.1. 2022 ny chefcoach i Give Fremad. Foto: Jim Hoff

Kristian Rasmussen tager sig på overordnet plan af spillergruppen fra U16 til U 19, ikke som træner men som en slags konsulent for holdenes trænere.

- Vi ser os styrkede med det her setup i forhold til i år. Dels føler vi, at vi med Kasper Bach-Jensen har fundet den rigtige profil til vores seniorhold, og dels er vi rigtig glade for, at Brian og Kristian fortsætter i klubben. De repræsenterer om nogen klubbens dna og kultur, og at vi nu kan beholde dem i klubben til at bære kulturen videre omkring vores unge spillere, ser vi som en klokkeklar styrkelse af både det sportslige og det sociale setup, siger Jesper Uth og Anders Kristensen.

Annonce
Annonce
Give Avis

Isskulpturfesten byder også på Ice For Kids, Snedronning og ild og musik i gaderne

Annonce
Annonce
Give Avis

Pas på: Den femte istid er på vej hen over Give Midtby

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Farvel til coronaudfordringer: Lokal fitnessforening boomer og investerer stort på indoor cycling

Give Avis

Den gamle præstegård udstykkes: Nu er der to grunde til salg i "indviet" jord

Give Avis

Godt gået: Julie gør rent bord og vinder dette åre Baltic Cup

Give Avis

Manglende togafgang skabte stor ståhej: Nu kan pendlere snart stige på populære afgange igen

Give Avis

Arrangør aflyser med få dages varsel: Corona sætter en stopper for julemarked

Erhverv

Købmands farvel truede dagligvarebutiks fremtid - nu er den pludselig reddet

Give Avis

Slut efter fem fremragende år: Det er med stor stolthed og taknemmelighed 'B' takker af som træner i Give

Give Avis

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Give Avis

Billund Kommune på smalkost? Har ikke råd eller lyst til at betale for en kagemand til Filskov Friskole

Give Avis

Så kan lokale firmaer og butikker godt finde fodboldskoene frem

Give Avis

Kollemorten lægger natur til dette års Julemærkemarch

Give Avis

Coronarestriktioner rammer egnens kirker

Give Avis

Sangcafé i Vonge Kirke

Give Avis

'De Gule Veste" fik deres ja: Jørgen skulle have brugt  cykelstien i 5. klasse - 50 år senere kan han komme til at gå på den med sin rollator

Give Avis

Aflyst: Julemarked på Tinnetgaard

Give Avis

Det er dansk, det er drønhyggeligt: Danmarks største havefest har programmet klar

Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Give Avis

Den gamle præstegård udstykkes: Nu er der to grunde til salg i "indviet" jord

Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Give Avis

Give Handel og Erhverv er igen klar med en sand gaveregn over Give: Hvad med 10.000 ekstra til julebudgettet?

Annonce