Annonce
Give Avis

Vi rejser os igen som en groggy bokser: 2021 blev et år der rystede både verdenssamfundet og Give Avis seriøst i grundvolden

Give Avis ved juletid: Smukt og hyggeligt - og kære venner: Vi er her stadigvæk, og det har vi tænkt os at blive ved med at være. Foto: Jim Hoff
Året 2021 blev et af de mere markante af slagsen både på verdensplan og helt lokalt, ikke mindst pga. en verdensomspændende pandemi, som med ubarmhjertige og knivskarpe usynlige laserstråler flåede vores trygge hverdag fra hinanden. På avisen havde vi bestemt også vores egen “pandemi” at bøvle med.

GIVE: Her ved udgangen af året har den infektiøse djævel i de mange forklædninger og med de mange navne lige fra delta til omikron, fået et voldsomt upopulært comeback.

Endnu engang er vores samfund sparket ud i en baglæns salto af dimensioner, hvor tvivl, usikkerhed, utryghed og frustration grænsende til afmagt danner underlægningsmusikken, når lydindtrykket fra 2021 skal gengives.

Der er næppe et eneste menneske, der ikke på en eller anden led har været hvirvlet ind i coronapandemiens forbandelser. Vi har været nede i kulkælderen, og da vi under EM i fodbold i juni/juli pludselig igen kunne åbne op for samfundet og fylde Parken med en rød/hvid mur af coronafrigjorte og fodboldglade danskere, lignede det en kollektiv fuckfinger og et definitivt goodbye til mundbind, sprit, forsamlingsforbud og sølvpapirshatte-konspirationsteorierne på de sociale medier.

Annonce

Også selv om fagfolk med flere år på bagen sundhedsvæsenet end Simon Kjær på landsholdet viftede med overlærerfingeren og advarede om en 3. og 4. bølge sidst på året. Næh, det var sommer, det var sol, og det var søndag.

I dag, den 24. december, er det vinter, sneen dækker Give smukt og blidt - og det er fredag… og vi hænger igen i den omikrone coronahåndbremse.

Hård afsked med tre af de allerbedste

Nok om det - for nu graver vi os lige lidt ned gennem de store verdensbegivenheder og retter røntgensynet mod vores egen lille andedam her på Give-egnen, og mere specifikt mod redaktions- og salsgkontoret på Torvet 12, hvor Give Avis huserer. For her havde vi også vores egen lille “pandemi”.

Lykke Svaneby og Søren Grunnet forlod Give Avis efter henholdsvis 6 og 12 år. Foto: Jim Hoff

Vi måtte hen over året nemlig lide den tort at skulle sige farvel til tre af vores mest markante, vellidte og kompetente folk i skikkelse af mediesupporter Lykke Svaneby, medierådgiver Louise Brunbjerg og salgschef Søren Grunnet.

De valgte begge efter henholdsvis 14, 6 og 2 år i avisens maskinrum at søge andre græsgange. Lykke blev uddeler i Brugsen i Nørup og Søren tiltrådte som sælger hos City Info i Kolding, mens Louise er tiltrådt en stilling som kunde- og personalekonsulent hos Vikar DK A/S. Stort tillykke til henholdsvis Brugsen i Nørup, Vikar DK A/S og City Info, for de får simpelthen begge steder nye folk med store faglige og menneskelige kompetencer - og rigtig god værkstedshumor (krav nr. 1 ved ansættelsessamtalen) har de også med i bagagen fra tiden på “Danmarks bedste ugeavis”.

Annonce

Det nye hold er nu sat

Nuvel, så stod vi så tilbage med et amputeret hold uden vores klart bedste midtbanespiller, vores driftsikre og kompetente målmand samt et ungt angrebstalent. Her er det op til dig, kære læser, selv at fordele navnene på de forskellige positioner.

Nuvel, ikke det fedeste scenarie i en tid, hvor branchen var og stadig på visse områder er presset af efterdønningerne fra coronaen.

Afløserne er nu fundet i skikkelse af Susanne Mikkelsen, mediesupporter, og Kim Salling, ny salgschef, mens Ulla Habekost Kjeldsen og Birgit Wiberg sammen med Lotte Karstensen nu udgør det hold, der varetager Give Avis’ interesser på salgssiden.

Nok er vi ramt af forandringsbølgens ubarmhjertige tidevand, men bare rolig folkens: Vi er her stadigvæk, vi er stadigvæk JERES avis

Uddrag fra artiklen

Det er kompetente og dygtige folk, der sammenlagt har flere menneskealdres rutine som sælgere/medierådgivere, så den vej rundt er avisen i gode hænder.

Mens Lotte og Susanne hver har en fast dag i Give henholdsvis onsdag og torsdag, er Ulla og Birgitte tilknyttet i en mere fleksibel funktion, hvor de varetager faste kundegrupper i og omkring Give.

Annonce

Vi er her stadigvæk - og det bliver vi ved med at være

I forbindelse med omrokeringerne og det ærgerlige farvel til Lykke og Søren, har der i byen lydt røster om, at avisen lukker og flytter “hele lortet til Vejle”.

Der var masser af udfordringer med coronaen  - også på avisen  - i Give i 2021. Foto: Jim Hoff

Det er dog en nyhed, der ikke har hold i virkeligheden. Nok er vi ramt af forandringsbølgens ubarmhjertige tidevand, nok er der varslet nye toner omkring redaktionens konceptuelle tilgang til det at levere “nyheder med nærhed”, men bare rolig folkens: Vi er her stadigvæk, vi er stadigvæk JERES avis, og det flotte prædikat vi tilkæmpede os i 2016, hvor vi vandt titlen ‘Danmarks Bedste Ugeavis’, det er et prædikat, vi vil gøre alt for med de til rådighed stående midler, muligheder og koncernbårne retningslinjer for at følge op på - hver dag.

Annonce

Uden JER - ingen Give Avis

I den ånd vil undertegnede gerne takke alle borgere, private som butiksfolk, erhvervsliv og foreningsliv for et igen i 2021 fortrinligt samarbejde. Uden jer, ingen Give Avis - så enkelt er det.

Stor tak for den åbenhed, velvilje og lyst til at dele ud af jeres historier og nyheder. Det er vigtigt, at vi på den måde kan komme hele vejen rundt og få fortalt historier fra hele vores område og på den måde være med til at binde vores fantastiske lokalsamfund her på Give-egnen sammen.

På vegne af hele holdet på Give Avis vil jeg ønske alle en rigtig god jul, et fantastisk godt 2022 - og ved I hvad: Vi ses helt sikkert derude i det nye år.

Jim Hoff - redaktør og journalist Give Avis

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce