Annonce
Give Avis

Virtual reality indtager boligmarkedet i Give og omegn

Lars Secher, Susanne Sandholm og Anette Knudsen har testet det virtual reality-setup hos danbolig - og de er begejstrede for det digitale hjælpemiddel. Foto: danbolig Give

Boligkøbere kan nu tage på fremvisning i boliger over hele landet uden at forlade sofaen. Det fortæller ejendomsmæglerkæden Danbolig. Kæden har netop lavet en stor lancering af virtual reality på deres hjemmeside.

Annonce

Give: "Virtual reality giver en oplevelse af, at man selv er trådt ind i boligen og ser den med egne øjne. Det er ganske enkelt fascinerende. Nu kan vi sidde hjemme i vores sofa og tage på virtuelle boligfremvisninger uafhængigt af tid og sted", siger indehaver Susanne Sandholm fra Danbolig Give.

- Der er behov for digitale frontløbere på boligmarkedet, som vil investere i de bedste løsninger. Virtual reality bliver i forvejen brugt i en del brancher, men de danske boligkøbere har ikke for alvor fået glæde af det før nu. Det, mener vi, er på tide, tilføjer hun.

Stort set alle boliger til salg hos Danbolig kan opleves i virtual reality, i daglig tale VR. Det kræver kun en smartphone eller en såkaldt VR-brille at prøve det. Hos Danbolig Give har de VR-briller, så alle kan få en virtual reality-boligfremvisning i butikken.

- Virtuelle fremvisninger kommer ikke til at erstatte de fysiske fremvisninger. Der er stadig behov for at besøge boligen for at få en fornemmelse af stemningen og gå en tur i nabolaget. Men VR er med til at give det bedste indtryk af boligen, inden man besøger den, siger Susanne Sandholm.

Annonce

Interaktiv plantegning

Boligkøbere er ifølge Susanen Sandholm grundige til at undersøge markedet og se mange boliger, inden købsaftalen underskrives, og i den udvælgelsesproces er VR et vigtigt redskab. Boligerne bliver præsenteret på den bedste måde og køberne får de bedste forudsætninger for at finde deres næste bolig.

Samtidig med lanceringen af virtual reality introducerer Danbolig også en interaktiv plantegning. På den interaktive plantegning kan man klikke på hvert enkelt rum og bevæge sig overskueligt rundt via plantegningen.

- Det giver et langt bedre overblik over, hvordan de enkelte rum i boligen ser ud. Det eneste, man skal gøre, er at klikke på køkkenet, stuen eller børneværelset for at se billeder af det. På den måde skal man ikke gætte sig frem til, hvilket rum billedet viser, siger Susanne Sandholm.

Den interaktive plantegning og virtual reality kan prøves på Danboligs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce