Annonce
Give Avis

Vox Pop 5 - Du ejer din by

Maiken Nørtoft
Avisen fokus på temaet "Du ejer din by" med henblik på Give som handelsby. Her har vi spurgt borgerne på avisens Facebookside, og vi bringer her en række af de svar vi fik. Her er det den lokale ejendomsmægler, Maiken Nørtoft, der byder ind.

GIVE: Dejligt med en masse input og godt, der er opbakning til at handle lokalt. Det er altafgørende for vores dejlige by.

Flere skriver: "Man kunne jo..." (efterfulgt af gode ideer). Eller: "Det ville være en god idé at arrangere..... osv. Men hvem er "Man" og hvem får ført ideerne ud i livet?

Det er nemt at pege på andre, og forvente at "de" blot gør det.

Give Handel & Erhverv gør en kæmpe indsats og arrangerer en masse, når der ellers ikke er corona. Men der er brug for flere frivillige hoveder og hænder til at iværksætte og føre alle disse nye og andre ideer ud i livet.

Medlemmerne af Give Handel & Erhverv er i forvejen selvstændige erhvervsdrivende, der skal passe deres butikker, og de arbejder vel i forvejen mellem 50-70 timer om ugen. Det er meget svært for disse medlemmer at nå mere, ud over det de i forvejen arrangerer.

Hvad kan du gøre?

Tag teten og sæt noget i gang. Mød f.eks. op til BID-møderne.

Der har flere gange om året været indkaldt til disse BID-møder. Det er møder hvor ALLE borgere er inviteret til at være med til at bruge en pulje af offentlige midler til at føre ideer ud i livet til glæde for byudvikling osv. Jeg kan fortælle, at der stort set kun har været nogle få butiksdrivende med til møderne, men ingen borgere. Møderne finder sted i Give, midt på Torvet eller i et lokale i midtbyen.

Det lader til i denne tråd, at der er mange, der har ideerne. Men vi mangler alle jeres hjælp til at kunne føre det ud i livet. Mød op, kom med dine ideer, giv din hjælp til også at føre det ud i livet, det betyder alt for byen.

Sammen kan vi alt - hvis vi alle giver en hånd med!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Annonce