Annonce
Give Avis

Du ejer din by - Vox Pop

Der er ros til Give Handel og Erhverv for deres store Knæk Cancer-arrangement. Foto: Jim Hoff
Avisen har i denne uge temaet "Du ejer din by" på plakaten, og i denne ombæring er det med henblik på Give som handelsby, at vi gerne vil høre borgerne, hvad de mener.Vi har spurgt borgerne på avisens Facebookside, og vi bringer her en række af de svar vi fik

GIVE: Ulla Mikkelsen - Bruger Give rigtig meget som handelsby. Da jeg mener, det er det eneste rigtige at købe lokalt. Køber stort set aldrig på nettet, selvom det er mega nemt. Synes Handelsstandsforeningen gør det rigtig godt. Knæk Cancer ugerne inden der var noget, der hed corona, var helt fantastiske. Som foreningsliv er vi også meget afhængige af byen. Kan faktisk ikke komme i tanke om noget jeg mangler.

Dorte Højsager Hansen - Når man handler i Give får man både en super god service, men der er også den der ekstra service, at man bekymre sig om hinanden, hjælper hvis der er brug for det. Og så har vi jo verdens sødeste Bjarne, der altid lige krydder en handletur med et herlig "krydderi" .

En ting mere som kunder i Give gør man det jo også selv lidt, står man i kø udenfor hos bageren pga, corona, så er der ingen sure miner men derimod en hyggelig kommentar iblandt folk. Selv køen i Brugsen står man sjælden i, uden man lige får en hyggelig snak, også selvom man ikke kender folk.

Annonce

Hvis jeg skal sige noget, vi mangler, så er det en is- og kaffebar. Et sted hvor man tydeligt kan se, man kan få is og kaffe lidt ala en torvecafe. Jeg ved godt, man kan få is overfor apoteket, men et lækkert sted hvor man kan sidde og nyde sin is evt på torvet. Jeg behøves vist ikke tilføje, at vi sjældent handler andre steder end i Give.

Berit True Jensen- Generelt er Give en rigtig god handelsby størrelsen taget i betragtning. Udvalget i de enkelte butikker er lidt begrænset i forhold til de større byer, men ofte kan jeg tilpasse mine ønsker til udvalget . Det er sjældent det er nødvendigt for mig at handle i andre byer eller på nettet.

Jeg tror kun, det er outdoorudstyr, barfodssko samt min allergivenlige mascara samt lidt helsekost, jeg må finde udenbys. Dagligvarebutikkerne supplerer hinanden rigtig godt, så det er næsten alt, der kan fås her i Give. Hvis vi vil beholde det store udvalg af butikker vi har, må vi bakke op om dem og handle så meget som muligt i Give. Skulle jeg ønske mig noget, var det en Rema 1000, men det er mere et “luksus ønske” end et egentligt behov

Charlotte Wangel - Jeg synes at Give er en meget hyggelig by at være i. Men desværre er den helt død når forretningerne er lukket, også når vi ikke har corona at tage hensyn til.

Vi mangler faktisk rigtig meget tilbud til vegetarer og veganere, for de småtterier som man kan købe i dagligvarerforretnimgerne er lidt til grin i forhold til, hvor mange tilbud der er til kødspisere. Selvom mange ikke ved det så, kommer der flere og flere som ikke spiser kød. Det ville være dejlig med en specialforretning.

Inge Møller - Måske der også kunne laves et form for samarbejde mellem Give by og de to campingpladser, Give camping og Riis camping. Dette til gensidig gavn og glæde

Vibeke Hejnfelt - Dejligt at der nu bliver rigtig butik på hjørnet af Torvet og Jernbanegade. Dog kommer jeg til at savne lingeributikdelen. Så hvis du har mulighed for at få en lingeributik til Give, så vil det være dejligt.

Apropos handelsby som Give, så har jeg ikke brug for at køre andre steder her. Der hvor jeg arbejder, ligger en Rema 1000 lige ved siden af. Jeg handler der ikke, jeg kører hjem og lægger mine penge hos alle 4 dagligvarebutikker i Give. Hvis vi ikke handler i Give, lukker butikkerne jo bare pø om pø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Give Avis

Du ejer din by: Nu bliver det konkret

Annonce