Annonce
Ugeavisen Haderslev

For Bente er vand meget mere end bare vand

Vand er et hjertebarn for Bente Fisker. Hendes mission i dag er at gøre mennesker mere vitale og friske ved at ændre på det vand, der kommer ud af deres vandhaner. For vand er ikke bare vand, mener den 54-årige healer. Foto: Dorthe Rasmussen
Vi vasker hænder som aldrig før, men vand er ikke bare vand. I hvert fald ikke, hvis du spørger Bente Fisker, som er ekspert i vand og i dag bruger sin viden spirituelt.

HADERSLEV: Bente Fisker nåede at fejre 25 års jubilæum som vandspecialist i Haderslev Kommune, før hun fandt ud af, at hun ville noget mere med vand.

Hos kommunen lavede hun tilsynsarbejde hos vandværkerne.

- Jeg så på resultater af vandprøver og sørgede for at borgerne ikke fik vand med pesticider i, men en dag i april 2019 besvimede jeg tre gang i træk i svømmehallen i Rødding. En indre stemme blev ved med at sige til mig at jeg skulle følge mit kald - nemlig at arbejde alternativt med vand, fortæller Bente.

Allerede i 2009 var den laborant og miljøtekniker-uddannede Bente Fisker begyndt at forfølge nye veje. Hun tog en uddannelse som zoneterapeut og drev i nogle år klinik i hjemmet i Lille Slagtergade.

Senere tog hun en uddannelse i kinesiologi.

- Men vandet har altid været mit hjertebarn, konstaterer Bente, som i dag driver klinikken Kinesiologi, zoneterapi, healing - Vitalt helbred og rent drikkevand.

- Det, som er min virksomhed i dag, er at hjælpe mennesker ud af en livskrise med sygdom. Pårørende kan være med i det også, fortæller Bente Fisker.

Hun bruger krystal vandsten og de andre sten, som hun lægger på vandrørene i sine klienters boliger og hos andre interesserede.

For vand er ikke bare det rene vand.

- Stenene kan gøre vandet både friskere og blødere, og vi kan mærke det i vores krop, konstaterer Bente Fisker og forklarer:

- Vores hydrering med rent vand, som kroppen kan genkende, er helt fundamental for et sundt helbred. Vores cellers energi drænes af strålinger og andre miljøpåvirkninger, derfor Horisont stenen.

- Vores stofskifte og hormonspejl skal virke for at få energien rundt i kroppen, derfor Ocean Blue. Disse er hjælpeværktøjer mennesker kan bruge hver dag, fortæller Bente Fisker.

Bente Fisker

Bente Fisker er 54 år, født på Haderslev Sygehus.

Hun er opvokset i Nustrup på et landbrug med tre søskende.

Hun er uddannet laborant og miljøtekniker, og har arbejdet hos blandt andet Levnedsmiddelkontrollen og hos et teknisk laboratorium. Som ung rejste hun til Sydtyskland i en periode, hvor hun arbejdede på et ølbryggeri og lærte alle processer i ølbrygning. Blandt 167 ansøgte fik hun i 1991 job som miljømedarbejder i Haderslev Kommune, hvor hun nåede at fejre 25 års jubilæum som tilsynsførende, før hun i 2019 besluttede sig for at hellige sig sin praksis som zoneterapeut, kinesiolog og healer på fuldtid.

I sin praksis hjælper hun mennesker med forskellige udfordringer med at komme derhen, hvor de kan selv - altså med forløb.

Du kan se fortællinger på hendes hjemmeside bente-fisker.dk

Troen må vi altid have med

Den ekstra dimension hun har fået i sit arbejde med at bruge krystalsten på vand, er meget livsbekræftende.

Mange mennesker har meldt tilbage, at de kan mærke en forskel på grund af de krystalsten, som hun har brugt.

For Bente er der intet overnaturligt i, at krystalsten kan gøre noget ved vores vand. Sten kan også beskytte mod strålinger fra routere og andre forstyrrelser.

- Det handler om, at man skal være hydreret for at være i balance. Det kan typisk være i tyktarm og lungerne, at man mærker ubalancen. Mange mennesker ytrer sig om, at de synes, at de har meget hårdt vand. Det handler om at få noget vand, som man har lyst til at drikke, og som kroppen siger ja til, forklarer Bente Fisker.

Hun fortsætter, at hun har kodet de sten, som hun lægger på folks vandrør. Det er svært at forklare, men alle, der har en lille smule følsomhed, vil opleve, at vandet smager friskere og bliver mere blødt.

- Det er naturen, vi bruger. Det vand, man lukker ud af sin vandhane, når man lægger sten på, får en anden struktur, blødhed og friskhed. Kroppen kan genkende vandet, uddyber Bente Fisker. Hun viser én af de sten, hun lægger på folks vandrør - en chalcedon-sten med zeolitter, som hun har udvalgt til at kode.

- Det er en god kommunikator med vand. Der er mange, der er skeptiske i starten, men når de prøver det, så opdager de, at det virker. Hvis nogle ikke er interesserede i det, så kan de ikke mærke det, det handler som meget andet om, at du er åben overfor det. At du tror på, at det virker. Det er ikke anderledes, end når du går ud og køber en ny seng. Du skal også tro på, at den er bedre at ligge i samtidig med, du mærker, den er god for dig. Troen er vi nødt til at have med i alt, hvad vi går og laver, og sådan er det også med vand på sten, konstaterer Bente Fisker.

Vognmand: - Vandet smager bare mere friskt

Jørn Kudsk er direktør for vognmandsfirmaet Kudsk & Nissum på Tingvejen i Vojens.

Han konsulterede Bente Fisker for at få hjælp i forbindelse med kyssesyge (Ebstein Barr Virus).

I dag føler han sig ovenpå og mere vital, men om det skyldes den vandsten, som Bente har placeret på arbejdspladsens vandrør tør han ikke sige med sikkerhed.

Det er mere en kombination af forskellige behandlinger, hvor stenene har været en del af det.

- Jeg var da skeptisk i starten, for hvad skulle der ske ved at lægge sten på et vandrør? Men det gør åbenbart et eller andet. Man kan smage en forskel på vandet. Men hvad betydning det har for ens velbefindende er svært at sige, konstaterer Jørn Kudsk.

Han har lavet blind-test, hvor han har smagt på vandet - før og efter kontakten med vandstenen:

- Vandet får bare en anderledes smag, det smager friskt og blødt. Jeg må så sige, at jeg tror, at min folk har svært ved at smage forskel. Man skal nok være åben for det. Nu har vi haft stenen herude nogle måneder, så den bliver liggende. Hvis den hjælper nogle, er det kun godt - og hvis ikke, så skader den jo ikke!

Bente Fisker bruger en såkaldt chalcedon-sten med zeolitter, som hun har kodet, til at forandre vandet,. Sten er en god kommunikator med vand. Foto: Dorthe Rasmussen
Bente har taget sin terapeutuddannelse fra skolen "Den gyldne tidsalder", der arbejder med sten og kodninger af sten. Hun bærer selv sin healer-sten overalt og bruger sten til at heale og skabe harmoni i sin hverdag og naturen omkring sig. Foto: Dorthe Rasmussen
Der bliver drukket rigtig meget vand i løbet af en arbejdsdag hos vognmandsforretningen i Kudsk &
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Julekoncert i Starup Kirke med Johanna Løhde kvintet

Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ole Sørensen overrasket med fornem teaterpris

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Kløften er klar med de første fire navne til sommerens festival

Ugeavisen Haderslev

Frokostjazz med gamle kendinge

Ugeavisen Haderslev

Toke og total hygge i baren

Ugeavisen Haderslev

Lysende engel skal lokke kunderne til at komme hele vejen rundt i byen

Ugeavisen Haderslev

Nissesjov og gratis kanekørsel i byen

Ugeavisen Haderslev

Stines guide til at komme lettest igennem december

Ugeavisen Haderslev

Julehyggen - og julemanden - er kommet til Vojens

Ugeavisen Haderslev

Borgmesteren hjalp børnene med at vække julemanden

Ugeavisen Haderslev

Anders og Jimmi fra Vojens er i julehumør - samler penge ind til julemærkehjemmet

Ugeavisen Haderslev

Julemandsvækning: Flere udleveringssteder af godteposer på grund af coronasituationen

Ugeavisen Haderslev

Nu kan man igen blive kviktestet i Vojens

Ugeavisen Haderslev

Glæde hos Baguetten i Nørregade på første åbningsdag

Ugeavisen Haderslev

Politikere er enige: Gammelt rådhus kan blive revet ned

Ugeavisen Haderslev

Pasjion er åbnet med bobler, balloner og glade kunder

Ugeavisen Haderslev

Johanna Løhde er klar til udsat julekoncert

Ugeavisen Haderslev

Farvel til Haderslev: Zizzi lukker sin butik på Gravene

Ugeavisen Haderslev

Nolde-bog præsenteres i Vojens

Ugeavisen Haderslev

'Den økonomiske huslæge': Revisionscentret Haderslev fejrer  50 års jubilæum

Ugeavisen Haderslev

Ny årbog for Vojens-området på gaden

Ugeavisen Haderslev

Årets Lokalsamfund 2021: Lille by i fare for afvikling vender skuden - henter nye tilflyttere og et millionbeløb til forsamlingshuset

Ugeavisen Haderslev

Christina er projekt-og idéudvikler: - Jeg er hoppet ud på dybt vand

Annonce