Annonce
Ugeavisen Haderslev

Højgårdsparken: 28 nye rækkehuse klar til næste år

Der kommer til at være en blanding af rækkehuse på 99 og 110 kvadratmeter i Højgårdsparken. Det forventes at lejerne kan flytte ind omrking november 2021. Beboerne må have en kat eller en lille hund i husene. Illustration: Milton Huse
På Gl. Christiansfeldvej bliver der opført 28 nye rækkehuse, der bliver klar til indflytning i slutningen af 2021. Rækkehusene bliver lejeboliger og er enten 99 eller 110 kvadratmeter store.
Annonce

HADERSLEV: Udviklingen af boligmarkedet i Haderslev fortsætter.

28 nye rækkehuse er på vej til Haderslev. De kommer til at have 400 meter til Rema 1000 på Christian X's Vej, to minutter til Vesterskoven, fem minutter til de nærliggende skoler og syv minutter til centrum. Husene kommer til at ligge på et nyt lukket vænge for enden af Gl. Christiansfeldvej.

De bliver en realitet i slutningen af 2021, hvor de nyopførte boliger er klar til at leje og flytte ind i. Området kommer til at hedde Højgårdsparken.

- Byggemodningen går i gang i denne uge og så går de i gang med byggeriet i slutningen af november - starten af december, siger Erik Petersen, der sammen med Torben Nielsen ejer ET Bolig Invest ApS.

12 af de nye rækkehuse bliver på 99 kvadratmeter, mens 16 bliver på 110 kvadratmeter. Der kommer til at være tre værelser i begge størrelser. Illustration: Milton Huse A/S

- Det bliver rækkehuse i et plan, siger Erik Petersen.

Han har været rundt i hele landet og kigge på nyopførte rækkehuse.

- Og vi kan bare konstatere, at rækkehuse i et plan tordner afsted, siger han og fortsætter:

- Det er Milton Huse A/S, der skal bygge rækkehusene. De bygger ca. 700 rækkehuse på landsplan om året. Det siger altså noget om, at det er blevet meget populært at bo i et rækkehus.

Annonce

Der er et behov

ET Bolig Invest ApS har arbejdet på projektet i halvandet år.

- Vi kan bare se, at der er en efterspørgsel på rækkehuse. Der er et behov - og vi har ikke noget tilsvarende i byen, siger Erik Petersen.

Højgårdsparken

Der kommer 28 rækkehuse på et lukket vænge for enden af Gl. Christiansfeldvej.

Alle husene får tre værelser. 16 huse bliver 110 kvadratmeter. 12 bliver 99 kvadratmeter.

Der kommer luft til vand varme-installationer i husene af hensyn til energiforbruget og indeklimaet.

Det bliver tilladt at have en kat eller en lille hund i husene.

Bygherre er ET Bolig Invest Aps. Husene opføres af Milton Huse A/S.

Efter planen skal husene stå klar til indflytning i oktober/november 2021.

Der kommer til at være 16 rækkehuse på 110 kvadratmeter og 12 på 99 kvadratmeter.

- Begge enheder har tre værelser. Forskellen på enhederne er størrelsen af køkken-alrummet, siger Erik Petersen.

Han vurderer, at der er flere forskellige aldersgrupper, som kan have interesse i at flytte ind i et af rækkehusene.

- Det kan være folk, hvor børnene er flyttet hjemmefra og der er et ønske om at få mere tid til deres fritidsaktiviteter. Det kan også være et hus for et par med små børn eller et godt sted at bo, hvis man er selv med sine børn, siger Erik Petersen og fortsætter:

- Det kan også være, at det kunne være noget for SønderjyskE-spillerne - det er tæt på stadion.

Han fortæller, at der også bliver lavet forholdsvis store badeværelser, da det er noget, der efterspørges af både familier med små børn og af ældre.

- Det er bare interessant at bo i et helt nyt hus, hvor alt kører som det skal de første mange år, siger Erik Petersen.

Erik Petersen (billedet) ejer sammen med Torben Nielsen ET Bolig Invest ApS, som står bag de 28 nye rækkehuse, der bliver opført på et nyt lukket vænge for enden af Gl. Christiansfeldvej. Foto: Stine Hygum

Til hver af de 28 rækkehuse er der et skur på syv kvadratmeter.

- Det er vigtigt, at der er plads til opbevaring. Det bliver med støbt gulv og en facadedør, fortæller Erik Petersen.

Der er også en lille have til hvert af husene. Den er delt ind, så der både er terrasse og en græsplæne, hvor der er plads til en lille trampolin.

Annonce

Venteliste

- Allerede nu har man mulighed for at komme på venteliste til et af husene. Vi kommer til at holde åben grund og åbent hus, når vi når længere hen, siger Erik Petersen og fortsætter:

- Vi er helt overbeviste om, at der er lejere til det her. Det er også derfor, at vi vælger at bygge 28 huse på en gang. Målgruppen til den her type boliger er ret bred.

I første omgang er det de 28 rækkehuse, som ET Bolig Invest ApS har fokus på, der er dog mulighed for at lave en etape to, da de har endnu et stykke jord, som ligger op til de kommende nyopførte rækkehuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce