Annonce
Ugeavisen Haderslev

Hanegal vil sælge øko-mad til folk på farten og på festivaller

Færdig med retten, nu også klar til streetfood. Her Chili con carne fra Hanegal i Haderslev. Foto: Carsten B. Grubach
Hanegal Holding A/S stifter et nyt selskab, Hanegal Live ApS, som skal drive Hanegals tilstedeværelse på markeder, festivaler og events rundt om i landet.
Annonce

Haderslev: Hanegal er i færd med at klargøre fire foodtrucks til at rulle ud med forskellige koncepter fra Hanegals sortiment, der leveres fra Haderslev. Første event bliver en pop-up-madbod i Irmas nye flagskibsbutik på Østerport station.

Her kommer 50.000 pendlere forbi hver dag, som køber mad på farten. Hanegals pop-up-madbod åbner den 1. september og kører i tre måneder med skiftende madkoncepter.

Streetfood er de seneste år vokset frem i hele landet og er blevet et mekka for smagsoplevelser fra hele verden, kreativitet og madoplevelser.


Streetfood-trenden har højnet kvaliteten for hurtige måltider, og det er for mange blevet nemmere at spise ude, men økologien mangler stadig. Det vil vi gerne ændre på

Michael vadgaard Jørgensen, Hanegal Live


Det er mad, der kan købes og spises på gaden og på farten, og pølsevognen er det klassiske eksempel på streetfood i Danmark. Trods et mærkbart løft i kvaliteten, spiller økologien stadig en lille rolle her. Det ønsker Hanegal at ændre på.

- Streetfood-trenden har højnet kvaliteten for hurtige måltider, og det er for mange blevet nemmere at spise ude, men økologien mangler stadig. Det vil vi gerne ændre på med vores nye koncept Hanegal Live, fortæller Michael Vadgaard Jørgensen, som er medejer i Hanegal og nyindsat direktør i Hanegal Live.

Hanegal har i dag et bredt sortiment af økologiske produkter. Udover økologiske pølser og pålæg, som virksomheden er bedst kendt for, har Hanegal også et stort sortiment af færdigretter, som også bliver en del af Hanegal Live.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce