Annonce
Ugeavisen Haderslev

Kontrakt til talentfuld SønderjyskE-spiller

16-årige Isak Steiner Jensen har skrevet under på en kontrakt med SønderjyskE, som varer frem til sommeren 2023. Sportschef Hans Jørgen Haysen kalder Isak Steiner Jensen for et stort talent. Pressefoto
16-årige Isak Steiner Jensen har skrevet under på en kontrakt i SønderjyskE Fodbold frem til sommeren 2023, hvilket inkluderer offensivspillerens første seniorår.
Annonce

Det er gået stærkt for 16-årige Isak Steiner Jensen det seneste halve års tid.

Offensivspillerens formkurve har været støt opadgående, og inden for de seneste måneder har det hårde arbejde på træningsbanen givet resultat i form af debut på U18-landsholdet, udtagelse til kamptruppen i 3F Superligaen, og nu har han underskrevet sin første kontrakt, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Isak Steiner Jensen, der er førsteårs U19-spiller, har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023, og den inkluderer dermed hans første år som seniorspiller.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at endnu et SønderjyskE-talent nu får de bedste betingelser for at udvikle sig som fodboldspiller.

- Isak Steiner Jensen er et stort talent, og det vidner hans udtagelser til U18-landsholdet og 3F Superligatruppen også om. Han har fortsat halvandet år tilbage som ungdomsspiller, men han træner allerede kontinuerligt sammen med Superligaholdet, lige som flere andre U19-spillere gør det. Det er en del af vores strategi, at vi gerne vil give vores største talenter de bedste muligheder for at bryde igennem til førsteholdet, og denne kontrakt viser endnu engang, at vi giver dem de bedste vilkår for, at det vil lykkes.

- Han er en spændende offensivspiller, der har sine spidskompetencer i gennembrudsspillet. Mens han har været hos os, er han blevet mere komplet på den defensive del, og han arbejder godt for at udvikle sig yderligere. Med den her kontrakt tager vi nu det næste skridt sammen med ham og hans familie, siger Hans Jørgen Haysen.

Isak Steiner Jensen glæder sig over sin første kontrakt, der giver ham yderligere motivation til at knokle videre på træningsbanen, så fodbolddrømmene kan gå i opfyldelse.

- Det er super fedt at have underskrevet kontrakten. Jeg har det rigtig godt i klubben, og min udvikling er virkelig gået stærk siden i foråret. Jeg spiller fodbold, fordi jeg synes, det er sjovt, men at jeg nu står med en kontrakt, det er en drengedrøm for mig. Min ambition er nå så langt som muligt, og lige nu er jeg i SønderjyskE, og det er fantastisk, siger Isak Steiner Jensen.

Isak Steiner Jensen spiller til daglig på SønderjyskE’s U19-ligahold, men var med i 3F Superligatruppen til kampen mod AGF tidligere på måneden.

Han fik debut for U18-landshold i september, hvor han kvitterede med både mål og assist i en træningskamp mod Tyskland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce