Annonce
Ugeavisen Haderslev

LAG Haderslev-Tønder klar med generalforsamling

Den samlede bestyrelse for LAG Haderslev-Tønder. Privatfoto
Generalforsamling byder på to inspirationsoplæg til at søge støtte.
Annonce

Aabenraa: LAG Haderslev-Tønder holder ordinær generalforsamling 7. september kl. 19 på Øster Højst kro.

Inden generalforsamlingen kan man få inspiration og blive klogere på LAG og EU’s landdistriktsmidler.

Unge lokale erhvervsfolk, der har opnået LAG-støtte til udvikling og opbygning af deres virksomheder, vil således fortælle om deres erfaringer og hvad den kontante håndsrækning fra LAG har betydet for deres virksomheder.

Det er oplæg ved Thor Grabow fra virksomheden Linolie & Pigment, Øsby, samt Tommy Bossen og Tommy Zeberg Sørensen fra Zebotek A/S, Øster Gammelby, Bredebro

Begge virksomheder har i år fået tilsagn om støtte fra LAG Haderslev-Tønder til at udvikle deres virksomheder og herigennem skabe grundlag for vækst i landdistrikterne og etablering af nye arbejdspladser.

Efter indlæggene holdes den formelle generalforsamling, hvor bestyrelsesformand Johanne Ludvigsen aflægger beretning om årets arbejde, hvor driftsregnskabet bliver fremlagt, og hvor der sker valg til LAG-bestyrelsen.

- Vi hører rigtig tit i bestyrelsen, at det er alt for besværligt at søge LAG-penge og derfor har man ikke lyst til at søge. Men vi har faktisk den opfattelse, at det er blevet væsentligt nemmere at søge og at få pengene udbetalt de sidste år, fortæller Johanne Ludvigsen, der er formand for LAG Haderslev-Tønder, i en pressemeddelelse.


Vi har faktisk den opfattelse, at det er blevet væsentligt nemmere at søge og at få pengene udbetalt.

Johanne Ludvigsen, formand, LAG Haderslev-Tønder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce