Annonce
Ugeavisen Haderslev

Massageskole åbner afdeling i Haderslev

Indehaver af C.O. Sportsmassage, Claes Overgaard, der har til huse i Haderslev, skal være en af underviserne på Sports Corpus Skolen Jylland. Foto: Stine Hygum
Fra august er det muligt at blive massør, sportsmassør og fysiurgisk massør i Haderslev, når Sports Corpus Skolen Jylland åbner i Storegade.
Annonce

HADERSLEV: De første har allerede meldt sig klar til det første kursus i august, hvor Sports Corpus Skolen, der har til huse i Karlslunde, får en afdeling i Haderslev, der kommer til at hedde Sports Corpus Skolen Jylland. Her kan man blive uddannet massør, sportsmassør og fysiurgisk massør.

Bag afdelingen står Claes Overgaard fra C.O. Sportsmassage og Kenneth Madsen, indehaver af Sports Corpus Skolen.

- Vi starter op i uge 34 og så kommer det til at køre over fem weekender, siger Claes Overgaard.

Uddannelsen forløber over fem uger.

der i den kommende weekend har fem deltagere på sportsterapeutuddannelsen i Karlslunde, som kommer fra Jylland.

- Det giver god mening at starte en afdeling i Jylland. Det er nemmere for deltagerne, siger Kenneth Madsen.

Annonce

I arbejde med det samme

Kenneth Madsen er tidligere professionel ishockeyspiller og har i den forbindelse fået masser af massage. Ikke alle oplevelser var lige gode – og det inspirerede ham til at gøre det til sin levevej og åbne Sports Corpus Skolen, der også har en klinik i Køge.

Kenneth Madsen er indehaver af Sports Corpus Skolen, som til august i samarbejde med Claes Overgaard, åbner en afdeling i Haderslev. Privatfoto

- Når man er uddannet fra os af, så kan man gå direkte ud og arbejde med sportsfolk - både almindelige motionister og eliten. Omkring 80 procent af dem, som vi uddanner, de åbner en klinik hjemme eller bliver massør på et sportshold, siger han.

Sports Corpus Skolen Jylland

Der kan være op til ti deltagere på et hold.

Det første hold starter op til august.

Man kan læse mere om Sports Corpus Skolen Jylland på Facebook.

Udover uddannelsen som massør, sportsmassør og fysiurgisk massør, så kan man også blive sportsterapeut på Sports Corpus Skolen Jylland.

- Det er en overbygning på den anden uddannelse. Vi har endnu ikke sat en dato på, hvornår den uddannelse starter, siger Claes Overgaard, der skal undervise på skolen i Haderslev sammen med Kenneth Madsen og en sygeplejerske, der skal undervise deltagerne i anatomi og fysiologi. Undervisningen kommer til at foregå i Oles Køreskoles lokaler i Storegade.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce