Annonce
Ugeavisen Haderslev

Søren er stolt: Sydjysk Bilsyn er nomineret til 'Årets Synshal'

Til maj er det 15 år siden, at Søren Pedersen åbnede Sydjysk Bilsyn på Bygnaf. Nu er han nomineret til en Auto Award - i kategorien "Årets Synshal". Foto: Stine Hygum
Sydjysk Bilsyn på Bygnaf er nomineret til en Auto Award som 'Årets Synshal'. Indehaver Søren Pedersen er oppe mod en anden enkeltmandsvirksomhed - og tre af de helt store spillere på markedet. Han håber på opbakning fra det syd- og sønderjyske, når der bliver mulighed for at stemme på den, man synes har fortjent prisen.

Haderslev: - Jeg er sådan helt oprigtigt glad og stolt, siger Søren Pedersen, der i knap 15 år har drevet Sydjysk Bilsyn på Bygnaf.

Han er en af de fem nominerede til en Auto Award i kategorien 'Årets Synshal'. En prisuddeling, hvor bilbranchen fejrer sig selv.

- Jeg aner ikke, hvordan jeg er blevet indstillet og er endt med at være blandt de fem nominerede til prisen, siger Søren Pedersen stolt.

Annonce

Han har uden held forsøgt at finde ud af, hvem der har tænkt på ham i forbindelse med Auto Awards.

- Jeg har skrevet rundt til mine branchekontakter. Jeg har skrevet, at hvis det er en af dem, der stor bag indstillingen, så vil jeg bare sige et kæmpe, men ydmygt, tak, siger Søren Pedersen.

De fem nominerede til prisen er Sydjysk Bilsyn, en anden mindre synshal fra Glostrup samt tre af de helt store spillede på markedet.

- Det betyder så meget med en anerkendelse i form af en nominering. Jeg ved godt, hvem der går ind og ud af min dør, siger han.

For kunderne hos Søren kommer ofte igen og igen.

- Der er mange, der giver udtryk for, at de synes, at det er rart at komme her, siger Søren Pedersen, der er den eneste i firmaet, som syner biler.

Årets Synshal

Søren Pedersen er med Sydjysk Bilsyn en af fem virksomheder, der er nomineret til en Auto Award i kategorien "'Årets Synshal'. Derudover uddeles der blandt andet priser i kategorierne 'Årets Brugtvognsforhandler', 'Årets nyvognsforhandler' og 'Årets Værksted'.

Ved prisuddelingen er det sådan, at juryens stemmer vejer 50 procent, repræsentanter fra bilbranchen stemmer vejer 25 procent og så er det forbrugerne, der kan være med ti at påvirke resultatet med de sidste 25 procent.

Søren håber, at der er mange, som synes, at han har fortjent at blive 'Årets Synshal'. Man stemmer ved at gå ind på www.autoawards.dk

Hunden Bølle er også altid med på arbejde, men hans job er mere at overvåge, at alt går rigtigt for sig i synshallen.

- For mig er det vigtigt, at kunderne føler sig godt tilpas, når de kommer her. Det er min filosofi og handler om, hvordan jeg gerne vil drive min virksomhed, siger Søren Pedersen.

Lad stoltheden smitte

Om Søren Pedersen og Sydjysk Bilsyn løber med prisen som 'Årets Synshal', når Auto Awards uddeles den 23. november i Cirkusbygningen, det er endnu for tidligt at sige.

Men man har mulighed for at få indflydelse på resultatet. Man kan nemlig stemme på sin favorit på Auto Awards hjemmeside.

Hos Søren Pedersen hos Sydjysk Bilsyn er der altid kaffe og the på kanden. Han glæder sig til at opleve prisuddelingen i Cirkusbygningen den 23. november. Foto: Stine Hygum

Søren håber, at der er mange, som vil bruge tiden på at gå ind og stemme på ham, så chancen for, at han vinder øges. Han kunne godt tænke sig at slå de store selskaber bag de landsdækkende synshaller, der også er blandt de fem nominerede til 'Årets Synshal'.

- Jeg kunne godt tænke mig, at hvis der nu sad en i Padborg, som tænkte, at det kunne være fedt at være med til at hive prisen til Sønderjylland, at vedkommende så ville hjælpe mig med at vinde prisen, siger Søren Pedersen.

Han glæder sig til at tage til København og Cirkusbygningen i slutningen af november:

- Om man vinder eller ej - bare det at være nomineret og så lov til at være en del af det og opleve al det ramasjang omkring showet, det glæder jeg mig til, siger Søren Pedersen, der skal til København sammen med sin hustru Lisa.

Der er lagt op til en festlig aften, hvor Martin Brygmand skal være konferencier og transportminister Benny Engelbrecht, S, også kigger forbi i forbindelse med Auto Awards, hvor der blandt andet også uddeles priser for *Årets Værksted' og 'Årets Brugtvognsforhandler'.

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jens Robi cykler til toppen af Alpe d’Huez

Annonce
Ugeavisen Haderslev

SARC er vinder af Quasar 2022

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev Lærerkor fejrer 70-års jubilæum

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

40 år bag disken i modebranchen: - Jeg elsker stadig det, jeg laver

Ugeavisen Haderslev

MC Falkene holder træf

Ugeavisen Haderslev

Om sandhed

Ugeavisen Haderslev

Nyt samarbejde er født: Øsby Festuge arrangeres af både idrætsforeningen og beboerforeningen

Ugeavisen Haderslev

Grundlovsdag på Aarø

Ugeavisen Haderslev

Skilte-brøler: Har du opdaget stavefejlen?

Ugeavisen Haderslev

Signe med kopperne er draget videre til Nepal

Ugeavisen Haderslev

Original rock i Boldts Bar

Ugeavisen Haderslev

Løverne er ved at opgive: Indsamlingskasse opbrudt for tredje gang

Ugeavisen Haderslev

SimFri indviede nye klasselokaler

Ugeavisen Haderslev

CMS Entertainment holdt sit første danseshow på Harmonien

Annonce