Annonce
Ugeavisen Haderslev

Skalas radioapp, Kløften Havefestival, sørger for fed optakt

Skala Radios Kløften Havefestival app er i luften fra lørdag. Den er fuld af musik fra Kløften Festival og kan varme op til det store havefestbrag lørdag den 27. juni. Dorthe Rohde og Pia Storm fik lov at pre-teste, og de er ellevilde med app'en. Foto: Connie Bøgwd Schmidt
Fra lørdag morgen er der Kløftenlyd i din radio. Via en app kan du fra lørdag til lørdag høre en masse af de kunstnere, du skulle have hørt på dette års Kløften Festival, som desværre blev aflyst. Men du kan også høre et hav af "greatest hits" fra tidligere år.
Annonce

HADERSLEV: Nedtællingen til Kløften Havefestival er i fuld gang, og Radio Skala fyrer godt op under stemningen med lanceringen  af den spritnye radioapp: Kløften Havefestival. Den går i luften lørdag den 20. juni og er smækfuld af Kløften nostalgi.

Det er Benny Henriksen fra Jysk Fynske Mediers Brandcare, der har sørget for at sætte appen i søen, og han er rigtig godt tilfreds med resultatet:

- Musikken er sat sammen på en måde, så man bare bliver i rigtig godt humør og får lyst til at knappe en øl op og hygge sig. Vi er vildt glade for at kunne bakke op om initiativet Kløften Havefestival, som støtter Kløften Festival, fordi festivalen er et vigtigt event for Haderslev.

Annonce

Første gang

Det er første gang, at JFM Radio kreerer en event-baseret radioapp, og det giver nye muligheder, hvilket Havefestivalen er en god anledning til at teste.

-  Vi lægger en del kræfter i, at det bliver en succes. Mest fordi vi gerne vil hylde Haderslevs havefestival-initiativ, som ganske vist er prøvet af mange andre steder, men Kløften Havefestival var de første til at få ideen, og opbakningen i Haderslev er i en liga for sig selv, siger Benny Henriksen.

Alle kan lytte til Skala FM's Kløften Havefestival Radio. Man skal blot downloade Skala FMs radioapp til din mobiltelefon fra App-Store eller Google Play, og herunder finder man Havefestivalens radioapp, der ovenikøbet får forlænget sendetid. I første omgang var det meningen, at app'en skulle være aktiv fra torsdag den 25. juni til om med lørdag den 27. juni, men nu bliver det i stedet en hel uge, fra lørdag den 20. juni til lørdag den 27. juni.

For at høre Kløften Havefestival Radio, skal man downloade Skala FM's radioapp enten direkte fra App Store eller fra Google Play, så kan forfesten begynde. Foto: Connie Bøgwad Schmidt

Et af de første steder, man for alvor kan høre Kløften Havefestival App er ved Føtex i Haderslev lørdag fra 10 til 14, hvor initiativtagerne, Signe Plenge og Randi Helding, står klar med alle de bestillinger, som folk har foretaget på havefestivalens webshop.

Kløften Havefestival har siden statsministeren aflyste årets festivaler samlet penge ind for at være med til at sikre en rigtig Kløften Festival i 2021. Tegning: Lean Poulsen Frosch

Kløften Havefestival i korte træk

  • Initiativet til Kløften Havefestival blev taget af Signe Plenge, samme aften statsminister Mette Frederiksen (S) aflyste sommerens festivaler, herunder Kløften Festival i Haderslev.
  • Opfordringen fra Signe lød: Hold en havefest, stor eller lille, lørdag den 27. juni fra kl. 12, køb en grillpølse og en øl af dig selv og betal til Kløften Havefestival (MobilePay: 662730).
  • Hun fik straks tilslutning fra Randi Helding (tidligere Wael, red.), og så blev der eller truffet aftaler om armbånd, ølvogne, auktioner, plakater og meget meget mere.
  • Initiativet tog Haderslev med storm og på en uge voksede Facebookgruppen Kløften Havefestival til flere end 7000 medlemmer, i dag tæller den knapt 8300 medlemmer.
  • Alt overskud går ubeskåret til Kløften Havefestival, som sender dem videre til Kløften Festivals Støtteforening, der er det økonomiske sikkerhedsnet under Kløften Festival, der i år skulle have fejret sit 40 års jubilæum.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce