Annonce
Ugeavisen Haderslev

Speedwayklub har fået ny sponsoraftale

Vojens Speedway Klub il blandt andet bruge sponsorkronerne fra OK Benzin til en ny klubcykel, som prøvemedlemmer kan låne. Pressefoto
Vojens Speedway Klub har indgået en ny sponsoraftale med OK Benzin. Aftalen skal gavne de unge i klubben.

Vojens: Vojens Speedway Klub, der holder til på Vojens Speedway Center, her indgået en ny sponsoraftale med OK Benzin, oplyses det i en pressemeddelelse.

Det glæder Helge Frimodt Pedersen, der er bestyrelsesmedlem og sponsoransvarlig i klubben:

- Vi håber, sponsoraftalen kan være med til at udvikle vores ungdomsafdeling, så der bliver mulighed for at lave nogle gode træningssamlinger hen over sæsonen. Det skal gerne betyde, at vi kan tiltrække flere kørere til klubben, samt fastholde dem vi har i forvejen.

Der er omkring 150 medlemmer i Vojens Speedway Klub, der er fødekæde til Sønderjylland Elite Speedway (SES), hvor de professionelle speedwaykørere deltager.

Sponsoraftalens støttekroner skal gå til en ny klubcykel til klubbens nye prøvemedlemmer.

Aftalen går ud på, at man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK, hvis man knytter sit benzinkort til aftalen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte kørerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

- Lige nu har omkring 2.000 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce