Annonce
Ugeavisen Haderslev

Stort danseevent samler penge ind til Hjertegaven

Britt Rømer Soos (bagerst) er indehaver af Pulz Fitness og initiativtager til det store danseevent. Her ses hun sammen med Annemette og Mikkel Søgaard, der er frivillige fra Røde Kors. Privatfoto
Britt Rømer Soos arrangerer den 8. november et stort danseevent til fordel for Røde Kors og Hjertegaven, der siden 2011 har hjulpet udsatte børnefamilier til at få en bedre jul. Håbet er at samle mindst 10.000 kroner ind.

Haderslev: OBS: TILFØJET 6. NOVEMBER. DETTE EVENT ER UDSAT TIL FORÅRET. DE NYE RESTRIKTIONER BETYDER, AT DET IKKE ER MULIGT AT GENNEMFØRE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT. SE EVT MERE HOS PULZ FITNESS.

- Det er umuligt at være i dårligt humør, når man danser, siger Britt Rømer Soos, indehaver af Pulz Fitness i Nørregade og fortsætter:

- Vi trænger til liv og glade dage i den her coronatid, hvor folk går i zombiemode.

Annonce

Derfor har hun lånt det tidligere Tæppelager på Nordhavnsvej, hvor hun sammen med to af sine instruktører, Camilla Muxoll og Camilla Kjær Lindblad, vil danse derudaf søndag den 8. november.

- Hos Pulz plejer vi altid at støtte op om Lyserød Lørdag. Det kunne vi ikke i år, så skulle det selvfølgelig være Hjertegaven, siger Britt Rømer Soos, der håber at samle mindst 10.000 kroner sammen til at gøre julen bedre for udsatte børnefamilier.

Og det bliver med masser af dans. I løbet af søndagen vil der være fem forskellige hold. Det koster 75 kroner at deltage på hvert hold.

- Så må man selv bestemme, om man vil være med til et eller flere hold, men man betaler for alle de hold, som man deltager på, siger Britt Rømer Soos

Hun håber at kunne samle op mod 10.000 kroner ind til Hjertegaven.

I løbet af søndagen kan man danse latin fever, retro fever, dance mix og dance arobic.

- Det er danse, hvor alle kan være med, siger Britt Rømer Soos, der også garanterer, at der kommer til at være masser af god musik i løbet af dagen.

På grund af coronarestriktioner må der max være 45 deltagere pr hold og det er nødvendigt med tilmelding. Det kan man se mere om hos Pulz Fitness.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce