Annonce
Ugeavisen Haderslev

Vojens: Mirit Glas har fået ISO 9001-certificering

Jens Milbrat er adm. direktør i Mirit Glas. Her ses han med maleier af sin farfar, oldefar og far, der alle har ledet familievirksomheden. Pressefoto
Mirit Glas i Vojens vil med deres ISO 9001-certificering gerne vise, at de hele tiden arbejder på at forbedre kvaliteten af deres produkt.
Annonce

Vojens: Mirit Glas i Vojens har netop brugt et år på at gennemføre en ISO 9001-certificering.

- Det handler om, at vi kan gøre vores kompetencer tydelige, og vise markedet, at vi hele tiden arbejder på at forbedre kvaliteten. Vi ved godt selv, at vi er dygtige. Men når vi også leverer til store internationale kunder, så er vi nødt til, at vise at vi kan dokumentere vores kvalitet. En lang række kunder kræver også i dag, at deres underleverandører er ISO-certificerede, siger Jens Milbrat, adm. direktør i Mirit Glas, i en pressemeddelelse.

For ham er en ISO-certificering ingen papirøvelse:

- Det handler om, at vi kan gøre vores kompetencer tydelige, og vise markedet, at vi hele tiden arbejder på at forbedre kvaliteten. Vi ved godt selv, at vi er dygtige. Men når vi også leverer til store internationale kunder, så er vi nødt til, at vise at vi kan dokumentere vores kvalitet. En lang række kunder kræver også i dag, at deres underleverandører er ISO-certificerede, lyder det.

Mirit Glas

Mirit Glas blev etableret i 1952 og er Danmarks første glashærderi.

Mirit Glas leverer blandt andet produkter til produktionsvirksomheder, Offshore-industrien, fødevare- og medico-virksomheder,

www.miritglas.com

- Vi skal være en troværdig underleverandør til vores kunder. Mange kunder kræver i dag, at deres leverandører er ISO-certificerede. Derfor er vi også for nyligt blevet godkendt af fødevarestyrelsen til at levere glas, der godkendt som Fødevare Kontakt Materiale (FKM). Vi skal kunne give kunderne dokumentationen for, at vi leverer de rigtig typer glas, der tjener kundens formål, siger Jens Milbrat.

Han fortæller, at ISO-certificeringen bliver brugt til at forbedre kvaliteten. Blandt andet også til at reducere glasspildet i produktionen.

Annonce

Fremtiden

Jens Milbrat understreger, at virksomheden har fokus på fremtiden.

- Vi vil gerne fastholde og udbygge antallet af arbejdspladser her i Vojens. Det forudsætter, at vi både er fleksible, fremsynede og lever op til kundernes krav om stabilitet og dokumentation. Derfor ser vi vores ISO-certificering – især i denne Coronatid - som et skridt, der skal fastholde vores arbejdspladser her i Vojens, lyder det fra direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce