Annonce
Sådan ser Torben Busch's ciabattabrød ud indeni. Skal han have en god ostemad, så kan han godt lide at spise det brød, der hedder San Francisco sourdough bread. Foto: Stine Hygum
Ugeavisen Haderslev

Brødets variation er Torbens fascination

55-årige Torben Busch er bager. Han har haft eget bageri og arbejder idag som produktudvikler for Valsemøllen. Derudover holder han bagekurser for private, som deler hans passion for brød.
Annonce
  • Sådan ser Torben Busch's ciabattabrød ud indeni. Skal han have en god ostemad, så kan han godt lide at spise det brød, der hedder San Francisco sourdough bread. Foto: Stine Hygum
  • Torben Busch er også glad for ciabattabrød, som han her står med. Det kan man blandt andet lære at bage, når han holder kursus i italiensk brød. Foto: Stine Hygum
Ugeavisen Haderslev

Mødrehjælpen jubler over pengegave: Nu kan endnu flere børn få  hjælp til at fejre fødselsdag med deres venner

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Handel lokalt: Kreative fra lokalområdet laver ny pop up butik i gågaden

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Dobbelt op på musikken i weekenden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Fernisering og Lyrik for fred

Ugeavisen Haderslev

Jumpin' Jacks spiller i byen

Ugeavisen Haderslev

Klassisk for fred med stort orkester og unge stjernesolister

Ugeavisen Haderslev

Forår på Havnen: Aktører laver fest hele vejen langs kajen

Ugeavisen Haderslev

Danmarks største cykelløb for børn rammer endnu en gang Haderslev

Ugeavisen Haderslev

Comedy Auten//Thomas Hartmann

Annonce