Annonce
Selv om Mads Beier Madsen lever på et stramt SU-budget, så er det vigtigt for ham, at maden er en oplevelse. - Det mest spændende ved at lave mad ud fra det, man har liggende, er at smage det til, siger Mads. Han glæder sig til at vise deltagerne på de kommende madglad-kurser, hvor nemt det kan være at lave mad, når man kender til grundsmagene. Foto. Dorthe Rasmussen
Ugeavisen Haderslev

Mads fra Haderslev vil inspirere flere unge til at minimere madspild og lave lækker, SU-venlig mad

Unge har et stort madspild på trods af, at mange af dem både bekymrer sig om klimaet og pengepungen. Netop udfordringen med madspild ønsker den 23-årige Mads Beier Madsen at gøre noget ved.
Annonce
  • Selv om Mads Beier Madsen lever på et stramt SU-budget, så er det vigtigt for ham, at maden er en oplevelse. - Det mest spændende ved at lave mad ud fra det, man har liggende, er at smage det til, siger Mads. Han glæder sig til at vise deltagerne på de kommende madglad-kurser, hvor nemt det kan være at lave mad, når man kender til grundsmagene. Foto. Dorthe Rasmussen
Ugeavisen Haderslev

Original musik i Boldts Bar

Annonce
Ugeavisen Haderslev

BAL/Haderslevhus//Damgaard Duo

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Fernisering i ARTC på udstillingen “Det færøske lys” - Malerier af Øssur Mohr.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Guidet tur på Tørning Mølle

Ugeavisen Haderslev

Mødrehjælpen jubler over pengegave: Nu kan endnu flere børn få  hjælp til at fejre fødselsdag med deres venner

Ugeavisen Haderslev

Handel lokalt: Kreative fra lokalområdet laver ny pop up butik i gågaden

Ugeavisen Haderslev

Dobbelt op på musikken i weekenden

Ugeavisen Haderslev

Fernisering og Lyrik for fred

Ugeavisen Haderslev

Jumpin' Jacks spiller i byen

Ugeavisen Haderslev

Klassisk for fred med stort orkester og unge stjernesolister

Annonce