Annonce
Køkkenchef Emil Sorkhabi serverer her restaurantens version af en dansk kartoffelmad. Siden oktober i fjor har han været i gang med at forny hotelrestaurantens køkken.  Han elsker at overraske gæsterne med mere, end de havde forventet. Foto: Dorthe Rasmussen
Ugeavisen Haderslev

Ny køkkenchef vil sætte Hotel Norden på det gastronomiske landkort: - Madlavning er min passion

Emil Sorkhabi er en kok med ambitioner. På Hotel Nordens Restaurant Svanen skal alle kunne få en gastronomisk oplevelse til billige penge, og så skal lokalbefolkningen i højere grad komme i restauranten.
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Foredrag: Spejlbilleder og molekyler

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Fællessang i Sognehuset i Skrydstrup

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Bogklubben - Bøger, fællesskab og hygge!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Årets sidste udstilling i Aarøsund Galleri

Ugeavisen Haderslev

Det kimer nu...

Ugeavisen Haderslev

Haderslev Inner Wheel sælger madagascartasker.

Keramik weekendkurserBispen

Ugeavisen Haderslev

Babysalmesang, sæbebobler og samvær i Hammelev kirke

Annonce
Ugeavisen Haderslev

AlsangsaftenVedsted Landbohjem

Ugeavisen Haderslev

Høstgudstjeneste og frokost

Ugeavisen Haderslev

Metal og karaoke - går hånd i hånd i Boldts Bar

FossilFestival

Brian Mørk/Langt over grænsen//Haderslevhus

Liv på havnen inviterer til spændende foredrag om ”20 år i lyseblåtSønderjyskE historien”

Besøg af forfatter Naja Marie Aidt

Annonce