Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikskæden Normal vil bygge stort logistikcenter ved motorvejen

Det nye logistikcenter kommer til at ligge langs E45 syd for Østjysk Våbenhandel. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Borgmester Kasper Glyngø glæder sig over udsigten til 600 nye arbejdspladser i Hedensted.

Hedensted: Butikskæden Normal afslørede torsdag, at virksomheden har købt 194.000 kvm erhvervsjord langs E45 ved Hedensted og forventer i maj måned at begynde byggeriet af et 65.000 kvm stort logistikcenter.

Erhvervsjorden ligger i etape 3 af erhvervsarealet Kildeparken. Efter et udbud godkendte Byrådet 24. marts salget med en pris på 23,9 mio. kr.

Borgmester Kasper Glyngø glæder sig over at kunne byde den hurtigvoksende virksomhed velkommen i Hedensted:

- 194.000 m2 er et usædvanligt stort areal til én bygherre, og vi er både stolte over og glade for at kunne imødekomme NORMALs behov for så stort et areal, der samtidig har en usædvanlig god beliggenhed i forhold til både infrastruktur og rekruttering, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Annonce

Op til 600 arbejdspladser

Normal forventer, at logistikcentret står færdigt i efteråret 2022, og at det på sigt kommer til at beskæftige op mod ca. 600 medarbejdere.

- Det har været vigtigt for os at finde et sted, hvor vi både kunne opnå en effektiv logistik og bevare så mange af vores medarbejdere som muligt, samt hvor den kommunale beredvillighed til at agere hurtigt er til stede. Derfor er Kildeparken i Hedensted det rigtige sted for os, udtaler logistikdirektør Henrik Bøgelund i pressemeddelelsen.

Det nye lager skal erstatte det hidtidige i Horsens, samtidig med at der sker en markant udvidelse. Derfor vil der blive en del nyoprettede stillinger. Ved siden af lageret etableres der parkeringsfaciliteter forberedt til el-biler, ligesom der etableres solceller på taget, så forbruget i dagtimerne kan klares med grøn energi.

Borgmester Kasper Glyngø (S) glæder sig over, at Normal har valgt Hedensted.

- Med Normals kommende logistikcenter skabes endnu flere jobs. Det er godt både for økonomien og for bosætningen i kommunen, siger Kasper Glyngø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Jeg og rigtig mange borgere i Stouby og omegn ser frem til, at Fakkegrav-området igen bliver et dejligt og attraktivt sted

Hedensted/Juelsminde Avis

Carsten Tøjmand klar til at lægge frakken på hylden efter 36 år: Har solgt halvdelen af butikken til næste generation

Annonce