Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Campingplads mærker coronaeffekt: Må sige nej til mange fastliggere

Brian Petersen og hustruen Karen Bentley forpagter Rosenvold Strand Camping ved Vejle Fjord. Parret kom til i 2013 og beskriver 2020-sæsonen som den bedste hidtil. Måske bliver den overgået i år. Arkivfoto: Mads Hansen

Rosenvold: På Rosenvold Strand Camping begyndte sæsonen 19. marts, og den tegner til at blive god.

Der har været rift om stedets 150 fastliggerpladser, fortæller forpagter Brian Petersen.

- Vi har måttet sige nej til over 80 fastliggere, der vil herud og ligge. Vi plejer at ligge omkring de 150, vi har plads til, men i år er det helt vildt, og det er i hvert fald til dels på grund af corona. Der er simpelthen mange flere, der køber campingvogne. Og det er jo det samme med sommerhuse. De ved, de ikke kommer ud at rejse, siger forpagteren.

Annonce

Væltede ind med danskere

Coronaeffekten slog tydeligt igennem i 2020-sæsonen på Rosenvold Strand Camping.

- Det er den bedste, vi nogensinde har haft. Vi manglede tyskere, men danskerne kom ud i stedet for. Folk blev jo hjemme, siger Brian Petersen.

Annonce

På hjul på stranden

Det mærkedes ikke kun inde på campingpladsen, men i høj grad også på Rosenvold Strand. Menneskemylderet var stort. Derfor er campingpladsen klar med et nyt lille servicetiltag i år.

- Vi har investeret i en salgsvogn, så vi kan tage is og sandwiches med ned på stranden og servicere folk der også, så de ikke bliver presset ind i butikken alle sammen. Det er nemmere at håndtere outdoor, siger Brian Petersen.

Rosenvold Strand Camping har 260 pladser alt i alt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce