Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Carsten lancerede nyt koncept til golfcup: Det gav et usædvanligt stort beløb til klubkassen

69-årige Carsten Uhrskov er en del af sponsorudvalget i Juelsminde Golfklub. Han har spillet golf i klubben i fem år. Han bor i Horsens. Foto: Emil Fibiger
Carsten Uhrskov står bag et turneringsformat, som sidste år skaffede Juelsminde Golfklub 395.000 kr. For nytænkningen fortjener han initiativprisen, mener klubben.
Annonce

Juelsminde: Den gode idé er guld værd. Det skal Juelsminde Golfklub ikke længere tilbage i kalenderen end til maj sidste år for at finde et eksempel på.

Klubben afviklede Jual Cup med 104 deltagere, som på en enkelt lørdag spillede knap 400.000 kroner ind til klubkassen.

Bag cuppen stod sponsorudvalgsmedlemmet Carsten Uhrskov, som klubben nu har indstillet til initiativprisen.

- Vi har prøvet at lave arrangementer i golfklubben i mange år, men jeg må sige, at indtjeningen på det her koncept har overgået alle forventninger. Det har givet et betydeligt beløb til klubkassen, som vi kan have glæde af til investering i anlæg, træningsfaciliteter, juniorer og begyndere, siger Jens Stenhøj, indstiller og medlem af klubbens bestyrelse.

Det er jeg da stolt over. Det må have betydet noget for klubben, og det ved jeg også, at det har. Inden for forenings- og idrætsverdenen mangler der penge, eksempelvis til ungdomsarbejde. Det har det her projekt kunnet hjælpe med.

Carsten Uhrskov, om indstillingen til prisen.

Annonce

Handler om netværk

Han kalder turneringskonceptet, som Carsten Uhrskov har udtænkt, for genialt.

Det gør brug af ambassadører, som findes blandt klubbens medlemmer. De får til opgave at samle hvert sit hold med golfspillere, som vil deltage i cuppen.

Hver golfspiller skal komme med minimum en sponsor, som har sagt ja til at bidrage med 50 kr. per point, deres spiller scorer på banens 18 huller.

I Jual Cup lykkedes det for de 104 deltagende golfspillere at få hele 257 sponsorer ombord og at spille sig til 395.000 kr.

- Det er netværksarbejde i højeste potens, siger den indstillede selv, Carsten Uhrskov.

Han fortæller, at konceptet er inspireret af sponsorerede spinning-events, hvor deltagerne træder beløb hjem til klubkassen.

- Jeg har tidligere lavet sådan et arrangement i Horsens Håndboldklub. Der var ikke opbakning til at lave det samme i golfklubben, så jeg tænkte: "hvordan pokker kan det konverteres om til golf". Jeg brugte noget tid på det og synes selv, jeg fandt en god løsning, siger Carsten Uhrskov.

Annonce

Stolt over indstilling

Hans første målsætning var 100.000 kr. i sponsorindtægter. Senere blev der opjusteret til 200.000 kr.

- Og til sidst gik der lidt sport i det. Mere vil have mere, siger han og griner.

Carsten Uhrskov skal forsøge at gentage succesen i år som tovholder på endnu en cup med samme koncept.

Om indstillingen til initiativprisen, siger han:

- Det er jeg da stolt over. Det må have betydet noget for klubben, og det ved jeg også, at det har. Inden for forenings- og idrætsverdenen mangler der penge, eksempelvis til ungdomsarbejde. Det har det her projekt kunnet hjælpe med.

Annonce

Afgiv din stemme her:

Fill out my Wufoo form!

OBS: Du kan stemme via dette link, hvis du ikke kan se afstemningsmodulet herover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce