Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Cykelbutik er glad for at have en ekstra mand under coronakrisen

Eddie Burgaard fra Fri Cykler har haft et godt forår på grund af coronakrisen. Arkivfoto
Mens nogle butikker kæmper en brav kamp for at klare sig gennem coronakrisen, har andre fået medvind i stor stil. Fri Cykler har således solgt langt mere end sidste år.
Annonce

Hedensted: - Vi har været utrolig heldige, at vi har haft det legetøj, som folk har kunnet bruge her i coronatiden.

Sådan siger Eddie Burgaard fra Fri Cykler på Bredgade i Hedensted. Cykelforretningen er en af de butikker, der trækker avisens butiksbarometer gevaldigt op, for siden samfundet lukkede ned i marts, har butikken haft meget travlt.

- Vi er en ekstra mand i forhold til sidste år, og det er vi glade for, ellers kunne det ikke lade sig gøre, forklarer Eddie Burgaard, der har haft butikken i 10 år.

Kunderne er i alle aldre og køber for det meste nye cykler og gerne elcykler.

- Folk har ikke kunnet se sig ud af, hvornår coronakrisen er overstået. Derfor har de købt den cykel, som de har gået og tænkt på, fordi der var udsigt til, at de rent faktisk havde tid til at komme ud og cykle. Der er også nogle, der har talt om, at de kan få coronakiloene kørt af, forklarer Eddie Burgaard med et smil.

Annonce

Cykelferie i Danmark

Især salget af elcykler er gået godt de seneste måneder. Og cykelhandleren oplever, at alle aldre kan finde på at købe en cykel, der giver medvind på stien uanset vindretningen.

- Det er også blevet populært at spænde cyklerne bag på bilen og køre ud et sted og cykle. Motoren giver jo mulighed for, at man kan køre nogle lidt længere ture, siger Eddie Burgaard.

Han forventer, at fremgangen vil fortsætte lidt endnu, fordi mange nu tager beslutningen om at aflyse ferien eller holde den i Danmark.

Butiksbarometeret for maj måned viser en fremgang til  93. Tallet skal dog tages med et forbehold, da der mangler et tal for en enkelt butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce