Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Endnu en sommer med streetfood i Juelsminde

- Jeg syntes jo, det var ganske sjovt sidste år. Så jeg tænkte, det prøver vi endnu engang, siger Bo Bonde. Her ses han sammen med makkeren Lars Jensen op til åbningen sidste år. Arkivfoto Michael Svenningsen
Bo Bonde vender tilbage til Juelsminde med pop-up spisestedet Streetfood Odelsgade.
Annonce

Juelsminde: Der bliver også denne sommer kørt fish and chips og kolde pilsnere over disken i den tidligere slagterforretning i Juelsminde.

I lejemålet ud mod parkeringspladsen til Rema 1000 åbner Bo Bonde Streetfood Odelsgade torsdag 25. juni.

- Når folk har spurgt, har jeg blankt afvist det og sagt "nej, nej", men så blev der solskin, og jobannoncemarkedet, som jeg arbejder med i firmaet Joblinsen, sker der ikke noget med i øjeblikket, så jeg tænkte fandme nej, nu prøver vi igen, siger Bo Bonde.

Annonce

Flere om ansvaret

Spisestedet kommer overordnet set til at følge samme opskrift som sidste år.

Der er dog justeret hist og pist.

Blandt andet har Bo Bonde sørget for, at der er tre mand om at trække læsset, så han ikke skal knokle så meget som sidste år.

Der er desuden kommet lidt nyt på menuen, herunder tyske pilsnere og cocktails.

- Og så har vi lavet en platform, så kunderne kan bestille takeaway online. Vi havde mange, der spurgte på det sidste år. Vi sætter det i værk, når vi åbner 25. juni, siger Bo Bonde.

Livemusikken trak ikke så mange mennesker som ventet sidste år, så det er som udgangspunkt afløst af højtalermusik i år.

Bo Bonde forventer, at spisestedet får en livlig sommer, selvom landets grænser ikke er åbnet for alle nationaliteter.

- Sidste år kunne vi se, at langt de fleste af vores kunder var danskere, så jeg er ikke bekymret. Jeg tror tværtimod, at der kommer endnu flere kørende fra Horsens, Vejle og Hedensted i år i forhold til sidste år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce