Forretning med 102 år på bagen får en slagter: Nu bliver vi et rigtigt supermarked
I Dagli’Brugsen Glud-Nørby, der fejrede 100 års jubilæum i 2019, har uddeler Benny Michl og brugsforeningens bestyrelse sat gang i opførelsen af en slagter- og delikatesseafdeling.
Copy link address
Emil Fibiger Petersen emfi@jyskemedier.dk
Annonce
Uddeler Benny Michl kaster et blik på byggetegningen for Dagli'Brugsen Glud-Nørby. Slagter- og delikatesseafdelingen er den første fase i et større projekt, som også omfatter nyt indgangsparti og en udvidelse. Fase to og tre må dog vente lidt endnu. Foto: Emil Fibiger
Håndværkerne er i fuld sving i butikken. Frugt- og grønt flyttes hen på arealet, hvor der tidligere har været cafe. På den måde bliver der plads til slagter og delikatesseafdelingen. Foto: Emil Fibiger
Ved den midlertidige indgang kan de handlende få et overblik over, hvad der er på færde i butikken. foto: Emil Fibiger
- Slagteren er virkeligt noget, vi har ønsket os i mange år. Det er dejligt, at den kommer nu. Det er ligesom, at alle de år, vi har givet den en skalle, går op i højere enhed, siger Benny Michl. Foto: Emil Fibiger