Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Fremtidens unge cykelryttere var til historisk talentcamp

Flere end 120 af landets bedste ungdomscykelryttere var samlet til Uno-X Talent Camp på BGI Akademiet ved Hornsyld. PR-foto
120 af landets bedste ungdomscykelryttere var samlet til Uno-X Talent Camp på BGI Akademiet ved Hornsyld.
Annonce

Hornsyld: Søndag 10. november var flere end 120 af landets bedste ungdomscykelryttere samlet til Uno-X Talent Camp på BGI Akademiet ved Hornsyld. Uno-X Talent Camp blev holdt for anden gang, i år var første gang i Jylland.

De mange ambitiøse ryttere fik en grundig introduktion til talentprojektet og partnerskabet mellem DCU og Uno-X samt en mulighed for at opleve de professionelle cykelryttere Cecilie Uttrup Ludwig og Søren Kragh Andersen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Uno-X.

Uno-X Talent Camp er blevet til i samarbejde mellem Danmarks Cykle Union (DCU) og energiselskabet Uno-X, som begge ønsker at inspirere og udvikle unge cykelryttere til en fremtidig karriere inden for cykelsporten.

Et af hovedformålene med Uno-X Talent Camp er at give de unge ryttere en grundig introduktion til den holdningsskabende organisation MOT Danmark, som bidrager til robuste og trygge ungdomsmiljøer og hjælper unge med at skabe fællesskaber, træffe egne valg samt realisere ambitioner og drømme.

Annonce

Rustet fysisk og mentalt

- I Uno-X ønsker vi at give energi til fremtidens store cykeltalenter. Det kræver de rigtige fysiske rammer, men også at man får rustet de unge mennesker mentalt og værdimæssigt, fordi elitesport er krævende både fysisk og mentalt. MOT vil hjælpe de unge ryttere til at blive mere bevidste og modige samt ruste dem til deres fremtidige karriere inden for elitecykling, siger Henrik Antonsen, der er kommunikationsansvarlig hos Uno-X Danmark.

Uno-X Danmark blev storsponsor og samarbejdspartner i dansk cykelsport i 2017. Men allerede i 2013 gik Uno-X Norge ind i cykelsport og skabte deres eget professionelle hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce