Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Guide: Find dit julemarked her

I Ølsted foregår julemarkedet i hallen. Arkivfoto

I den kommende weekend bliver der for alvor taget hul på juleforberedelserne. Avisen bringer en oversigt over, hvor du kan få lidt julestemning.

Annonce

Jul: Weekenderne i november bugner traditionelt set af julemarkeder, og i år er ingen undtagelse.

Ovenikøbet kan man på nogle af markederne handle med god samvittighed, fordi overskuddet går til en forening eller lokale arrangementer.

Avisen har lavet en guide, så du kan se, hvor der er julemarkeder og få inspiration til, hvilken et julemarked, du vil vælge.

Mange af de lokale butikker er med på julemarkederne. Her er det Bjerre Kød, der er med i Bjerre Borgerhus. Arkivfoto
Annonce

17.-18. november

Øster Snede: 17. november lægger Otiums Venner på Øster Snede Plejecenter ud med julestue fra kl. 10-13. Overskuddet går til aktiviteter for beboerne på plejecentret.

Hedensted: Hos Galleri TorupKunst på Torupvej 29 i Hedensted er det Rita's Glaskunst, der står for julestemningen. Galleriet er åbent 18. november, 9. december og 16. december kl. 13-16 9. december er Rita B Hansen tilstede i Galleriet og viser, hvordan man kan male på glas.

Ølsted: I Ølsted foregår julemarked 18. november fra 10-15 i hallen. Ud over stande med julesager er tombola og mulighed for at hygge med æbleskiver og gløgg. Det er Ølsted UGIF, der står for markedet.

Hedensted: Cafe Rindbæk i Hedensted holder julemarked 18. november kl. 13-17.

Glud: På Danmarks Ferguson Museum, Købmagervej 1, Stourup er der tradition for at holde julemarked i den gamle bindingsværkslade. Laden vil være fyldt med stande og ose af julestemning.

Bjerre: I Bjerre foregår julemarkedet i borgerhuset 18. november fra kl. 10-15.30. Ud over stande med pileflet, dekorationer, værtindegaver, billeder og strik, kan man vinde færdigretter fra Bjerre Kød. Mændene kan hygge i herreværelset, og overskuddet går til byens foreninger.

Moden skifter fra år til år, men nisser skal der være på et julemarked. Arkivfoto
Annonce

24.-25. november

Hedensted: Bøgelys Venner står for årets julemarked på Plejecenter Bøgely 24. november fra kl. 10 til 15. Der er juledekorationer, nisser, dørophæng og kranse. I cafeen kan man købe forfriskninger eller prøve tombolaen. Overskuddet går til oplevelser for beboerne på Bøgely.

Barrit: På Randvej 5 i Barrit holder beboerne julemarked 24. november fra 10 til 17 med julepynt, loppeting og hundetøj.

Løsning: I Løsning står foreningen Byens Venner for julemarkedet i boldhallen ved skolen 25. november. Der er åbent fra 10 til 16 med tombola, julekræmmere og café. Man kan komme og selv tage julebilleder i den hyggelig julepyntede julehjørne. Alt overskud bruges på byens børn og unge b.la. til bowlingture, svømmehal og halloween.

Uldum: 25. november inviterer Uldum Mølle til julemarked fra 10 til 16 med alskens kunsthåndværk og julesager.

Skjold: På Gården i Skjold er der julemarked 25. november 10.15 med et væld af gaveideer og nisserier.

Aale: I forsamlingshuset i Aale er der julemarked 25. novemberkl. 10-14. Der vil være mange salgsboder, der tilbyder et væld af advents- og juleting, og man kan købe mad i julecafeen eller prøve lykken i tombolaen.

Hjemmelavede juledekorationer er populære ved de mange julemarkeder. Arkivfoto
Annonce

1.-2. december

Hedensted: 1. december er der julestue Kastaniehøj på Kirkegade fra kl. 10. KFUM-Spejderne. De Grønne Pigespejdere og KFUM og K disker op med alt til julen, lige fra dekoration til hjemmelavede marmelader og syltede sager. Udenfor sælger Y's Mens Club juletræer. Overskuddet går til husets foreninger.

Hvirring: Hedegaard og Jakobsen på Nørre Snedevej 106 holder julestue 1. december fra kl. 10.30 til 15.30. Der bages æbleskiver og køres med hestevogn, lige som der er masser af dekorationer.

Bøgballe: 1. december holder Bøgballe Friskole julestue på skolen fra kl. 10. Der vil være et væld af boder, og overskuddet går til skolen.

Lindved: Lindved Sognegårdsforening holder julemarked på Lindved Sognegård med hobbyfolk og professionelle handlende. Julemarkedet finder sted søndag 2. december fra kl. 12.30 til 15.30. I eftermiddagens løb vil der være forskellige former for underholdning, og julemanden kommer i med godteposer med til børnene. Overskuddet går til sognegården.

Skovby: 1. og 2. december fra 10 til 16 er der julemarked i Den gamle Stald på Skovbyvej 1. Der vil være dekorationer pileflet og meget mere.

Hjortsvang: Hjortsvang Museum holder særåbent 2. december fra kl. 11 til 16, hvor museet inviterer til julestue. Der vil være boder og tombola, gløgg og æbleskiver, juleklip og konfekt og meget mere.

Annonce

December

Hammer: 7-8. december kl. 10 inviterer Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskoles elever og personale til julehygge. Der vil være hestevognsture, ponytrækture i ridehallen samt mulighed for at købe forskellige retter og julemad. Man kan hilse på dyrene eller købe varer fra værkstederne.

Løsning: 16. december kl. 13 arrangerer Løsning Borger- og Erhvervsforening "Jul som i gamle dage" på torvet ved Løsning Kro. Der vil være boder med dekorationer, julesmåkager, granting og juletræer. Spejderne laver aktiviteter, og julemanden kommer med slikposer. Kirkens julekor medvirker til dansen om juletræet. Overskuddet går til foreningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce