Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Historisk pokalsejr til Hedensted IF

Det blev til en sensationel 3-1-sejr efter forlænget spilletid til Hedensted IF, da holdet i anden runde af pokalturneringen mødte Viborg FF. Foto: Hedensted IF
Det lokale Danmarksseriehold Hedensted IF stod for den største overraskelse i 2. runde af landspokalturneringen, da holdet ekspederede topholdet i 1. division Viborg FF ud af turneringen. I næste runde venter Fremad Amager.
Annonce

Hedensted: Tirsdag eftermiddag i sidste uge sørgede det lokale Danmarksseriehold Hedensted IF for lidt af en overraskelse på hjemmebanen i Mosen, idet holdet ekspederede topholdet i 1. division, Viborg FF, ud af landspokalturneringen.

HIF vandt 3-1 efter forlænget spilletid, men var faktisk snublende tæt på at vinde i ordinær spilletid, idet Viborg FF først fik udlignet i det 96. minut ved Jakob Bonde. HIF var kommet foran 1-0 i det 39. minut på et Viborg-selvmål. Der var nok ikke mange blandt de 400 tilskuere, der forventede, at amatørerne fra Hedensted derpå havde luft og kræfter nok til at slå fuldtidsprofferne fra Viborg FF, men det var ikke desto mindre præcis det der skete. Sejren blev sikret på mål af Denis Suljic og Lasse Rode.


Det er det største enkeltstående resultat i klubbens historie. Ingen tvivl om det.

Henrik Lundsgaard, formand for Hedensted IF


- Det er det største enkeltstående resultat i klubbens historie. Ingen tvivl om det, siger formanden for HIF, Henrik Lundsgaard.

Annonce

En meget stærk trup

- Vi har tidligere slået 2. divisionsholdene Thisted og Århus Fremad, men aldrig et 1. divisionshold bestående af lutter fuldtidsproffer. Hvis jeg skal sammenligne det med noget, må det være første gang, vi rykkede op i Danmarksserien, siger Henrik Lundsgaard, der da også vurderer, at den nuværende trup er den stærkeste i klubbens historie.

- Vi har en rigtig god blanding af unge og talentfulde spillere, og nogle meget erfarne kræfter, siger han.

Dermed er HIF klar til 3. runde af Sydbank Pokalen, der spilles 10.-11. november. Torsdag aften blev der trukket lod til denne runde på Blue Water Arena i Esbjerg, og op af bowlen kom et andet tophold i 1. division Fremad Amager, der blandt andre har den tidligere Brøndby-profil Kasper Fisker på holdet.

Annonce

Spændende udfordring

- Det er ikke hver dag, der kommer hold fra København til Hedensted, så det bliver da en spændende udfordring. Jeg gætter på, at de ikke undervurderer os efter sejren over Viborg FF, siger Henrik Lundsgaard.

Han havde dog gerne set et hold fra Superligaen i Mosen.

- Det kunne da have været sjovt med en kamp mod VB, AC Horsens, AGF eller FC Midtjylland, men det må vente til 4. runde, siger han med et glimt i øjet.

I turneringen går det også ganske eminent. I lørdags vandt holdet 1-0 på udebane mod Horsens fs på et mål af Mirsad Suljic. Holdet er det eneste ubesejrede hold i DS pulje 3 og ligger på 2. pladsen á point med Marienlyst. Næste turneringskamp er på lørdag 17. oktober på udebane mod Viby.

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce