Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Indre ro har gjort Charlotte 31 kilo lettere

Charlotte Egedal Wozinak har tabt sig over 30 kilo af to omgange. Men det er ikke de mange kilo, der har gjort den i dag 36-årige kvindes liv lettere, men snarere et valg om at søge indre ro og styrke. Foto: Michael Svenningsen
Hedensted-borgeren Charlotte Egedal Wozniak skulle igennem en personlig krise, inden hun via vægttab og træning har fundet ind til det liv, hun allerhelst vil leve.

Hedensted: Løb fem til seks gange om ugen, vinterbadning og spinning i Hedensted Centret samt alenemor med fuldtidsjob.

Charlotte Egedal Wozniak har godt gang i sit liv i Hedensted, hvor hun bor med sine to mindre piger, Lia og Alba på fire og seks år.

Siden 2014 har den i dag 36-årige kvinde været i gang med at omlægge sit liv. Det har indtil videre resulteret i et vægttab på over 30 kilo af ikke mindre end to omgange.

Men det er ikke de mange kilo, der har gjort Charlotte Egedal Wozniaks liv lettere. Derimod den indre ro, som er udsprunget af Hedensted-kvindens op- og nedture de seneste år.

Jeg følte, jeg satte alt over styr med sygemeldingen. Men faktisk skulle det vise sig, at faldet åbnede for et langt bedre liv.

Charlotte Egedal Wozniak

Faldt

I 2018 havde Charlotte Egedal Wozniak godt gang i sin karriere som butikschef i detailkoncernen Jysk i Vejle. Karriere og lederjob havde altid stået som et mål for den energiske kvinde, der dog også måtte sande, at overskuddet til gengæld ikke altid var i top derhjemme.

I februar 2018 valgte Charlotte Egedal Wozniak at lade sig skille, men fortsatte ufortrødent sin karriere. En sommerdag i 2018 væltede hun på cykel og flækkede nogle knogler ved sin skulder. Faldet var ikke kun fysisk. Charlotte Egedal Wozniak blev derefter sygemeldt.

- Jeg følte, jeg satte alt over styr med sygemeldingen. Men faktisk skulle det vise sig, at faldet åbnede for et langt bedre liv, siger Charlotte Egedal Wozniak.

Da hun fem måneder senere følte sig ovenpå igen, begyndte hun at søge nye lederstillinger. Men en dag faldt hun tilfældigt i snak med Gitte Andersen fra Hedensted Boghandel & Legetøj.

Annonce

Aldrig mere tocifret

- Gitte tilbød mig et job i forretningen, og lige der slog det mig, at jeg burde gøre noget for at skabe mere ro og balance i mig selv. Jeg besluttede mig for ikke længere at jagte job med titler.

For at nå helt i mål har Charlotte Egedal Wozniak også måttet satse på en fysisk forandring. Med råd fra en coach og en veninde blev både kost omlagt og træningsforløb planlagt.

- Jeg har tidligere tabt mig, 33 kilo på syv måneder, efter min første graviditet. Det er nu lykkes igen oven på graviditet nummer to. Siden april 2019 er det blevet til 31 kilo.

Sideløbende med hele transformationen har Charlotte Egedal Wozniak skrevet på en blog samt lagt billeder ud på sin Instagram- og Facebook-profil, "fitmom.dk" og "Fit-mom", mest af alt for sin egen skyld, lyder forklaringen.

- Jeg ville vise overfor mig selv, sådan helt konkret via billeder og ord, at jeg var på vej. At der så er tusindvis af andre, der har fattet interesse for forløbet, er helt ok. Det er en motivation, og jeg har ikke i sinde at opgive mit nuværende sunde liv med træning, der giver mig mentalt overskud, fastslår hun.

Charlotte Egedal Wozniak møder hver dag på arbejde kl. 9.30. Fra børnene er afleveret i skole og institution, træner hun via løb og i Hedensted Centrets fitness, hvor hun også er spinninginstruktør. Og så har hun hver onsdag aften en barnepige til sine piger - den fritid bruger hun lige for tiden på at vinterbade ved Rosenvold Strand.

- Det er ren opladning at have det godt med sig selv. Jeg føler, jeg og mine børn har vundet i livets lotto, siger Charlotte Egedal Wozniak.

For at nå helt i mål med planerne om at skabe et liv i balance har Charlotte Egedal Wozniak også måttet satse på en fysisk forandring, forklarer hun. I dag er hun også i mål med den del. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce