Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Snup en god udfordring og udvid horisonten

Hedensted: Klummeskribent Tina Bruun. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Klummen: Sker der noget ved, at vi engang i mellem skubbes lidt ud af vores ”comfort zone” og måske kommer lidt ud på dybt vand..? Hvad gør det ved os, når vi snupper en god udfordring..?

Slår man ordet ” udfordring” op, lyder meldingen ”Udfordring betyder omtrent det samme som besvær”. Her er jeg måske ikke helt enig. Det behøver hverken være besværligt eller til besvær at lade sig udfordre, men blot en mulighed for at udvide horisonten, blive skubbet lidt og blive klogere på sig selv og sine omgivelser.

Livet byder på mange udfordringer, som man ikke selv kan styre omfanget af. Det kan være udfordringer med sygdom, økonomi og udfordringer, man ikke helt har gennemtænkt eller vurderet omfanget af.

De udfordringer, jeg vil skrive lidt om, er de selvvalgte udfordringer, dem vi har givet vores samtykke til og er sprunget frivilligt ud i.

Personligt snupper jeg gerne en givet udfordring og giver også gerne mig selv en udfordring. Man kan vel godt betegne mit første store velgørende arrangement som en god selvvalgt udfordring.

Jeg var helt sikkert på vej ud på ukendt territorium kun guidet af min brændende ildsjæl, lidt frækhed og troen på, at dette var vigtigt. Alligevel var der for mig en vis sikkerhedsfølelse og en forvisning om, at det nok skulle gå. Måske denne sikkerhed hvilede i min store drøm om at realisere et sådant arrangement. Mit sikkerhedsnet var mit fantastiske netværk af gode og dygtige medspillere. Dette har helt sikkert været grobunden for mine andre udspring i større arrangementer som Juelsminde Knækker Cancer. For mig er disse arrangementer og udfordringer enormt energigivende og driver lysten til flere udfordringer.

Det betyder vel også noget, hvordan man agerer i udfordringer, om man er klædt godt på til det, eller om man bliver fanget i noget, hvor man ikke kan bunde. Grundlæggende vil jeg mene, at med netværket i orden, sulten på livet og en vis portion realitetsfornemmelse, kan det ikke gå helt galt.

Hvilke udfordringer har jeg så gang i lige i øjeblikket? Jo, Jeg har kastet mig ud i  uddannelses moduler på en gang…samtidig med mit dejlige arbejde. Jeg færdiggør personalejura samtidig med, at jeg læser et modul i ledelse i en diplomuddannelse. Det er utrolig spændende og begge afsluttes inden jul med eksamener.to

Hvad er så min næste udfordring? Ja, det kan jeg desværre ikke løfte sløret for endnu, men det bliver en side af min kreativitet, jeg ikke har udfoldet før. En udfordring, hvor jeg får brug for alt, hvad jeg har puttet i min ”erfarings rygsæk”. Min forudsætning for at hoppe ud i det næste eventyr er helt sikkert lysten til at udforske og skubbe mig selv lidt ud af min ”comfort zone”, og drivkraften bliver bl.a. vigtigheden af trivsel, nærvær og samarbejde.

Glæder mig til at fortælle om min næste store udfordring? Som helt sikkert vil udvide min horisont.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce